VACANŢE LA MUNTE

O destinatie pe ecranul tau : Everest

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru Everest.

Everest este cel mai inalt punct de pe tot Pamantul, avand o inaltime de 8848m si se afla in Muntii Himalaya pe granita dintre Nepal si Tibet.

VACANŢE LA MUNTE

O destinatie pe ecranul tau : Muntele Cook, Noua Zeelanda

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru muntelui Cook din Noua Zeelanda.

Muntele Cook este cel mai inalt din Noua Zeelanda, inaltandu-se pana la 3 754m.Este o destinatie foarte populara mai ales in randul celor pasionati de catarat si drumetii montane.

VACANŢE LA MUNTE

20 de poze cu poduri impresionante (partea 1)

Tehnica construirii de poduri a avansat foarte mult de-a lungul secolelor. Mai demult podurile constau din scanduri de lemn, corzi si pietre. Curand oamenii au inceput sa foloseasca materiale mai puternice, podurile de lemn si piatra facand loc celor de fier si otel.

Pentru ca suntem adeptii colectiilor de poze deosebite am ales 20 de poze cu poduri impresionante din intreaga lume, fiecare unic si particular din punct de vedere tehnic sau al designului.

VACANŢE LA MUNTE

Bavaria, un taram din poveste

Bavaria este o regiune plina de magie, desprinsa din povesti, impodobita de flori si case foarte colorate, la poalele Alpilor Germaniei.

Bavaria este taramul sculptorilor in lemn, a femeilor imbracate in "dirndl" care servesc cani uriase de bere si locul unde un tramvai se transforma pe timpul noptii in discoteca. Bavaria poate fi o destinatie perfecta de vara daca iti doresti o vacanta mai racoroasa.

VACANŢE LA MUNTE

O destinatie pe ecranul tau : Grand Canyon

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru Marele Canion al fluviului Colorado (Grand Canyon) din SUA.

Marele Canion este un lung si sinuos canion sapat de apa fluviului Colorado in inaltul platou Colorado. Acesta se gaseste in nordul statului Arizona din SUA. Marele Canion este in totalitate in parcul national cu acelasi nume.

VACANŢE LA MUNTE

7 rute montane pentru adrenalina maxima

Daca esti dependent de adrenalina si iubitor de aventura, sau vrei doar sa te lauzi cu psihicul tau puternic si curajul tau, atunci ar trebui sa incerci una dintre rutele montane prezentate in articol.

Numite ”cai de fier” sau ”via ferratas”, aceste trasee iti vor oferi adevarate provocari si emotii. Nu sunt recomandate celor care au rau de inaltime. Sa vedem deci, pe cine sperie cateva trasee la inaltime!

VACANŢE LA MUNTE

Video-uri ametitoare cu cei mai inalti 5 munti din lume

Cei mai inalti munti din lume inseamna inaltimi ametitoare de peste 8.000 de metri. Varfurile acestor munti au constituit provocari pentru multi alpinisti, in ultimii ani tot mai multi reusind sa ii escaladeze si sa le surprinda frumusetea in poze si video-uri.

Va prezentam top 5 varfuri muntoase selectate in ordinea inaltimilor.

VACANŢE LA MUNTE

O destinatie pe ecranul tau : Meteora, Grecia

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul manastirilor din Meteora, Grecia.

Meteora este unul dintre locurile cele mai incredibile din lume, descris foarte sugestiv chiar de numele locului care inseamna "stanci in aer".

VACANŢE LA MUNTE

20 poze superbe cu cascade din intreaga lume

Privind o cascada devenim constienti de forta adevarata a naturii. Pe langa forta dovedita, cascadele impresioneaza prin frumusetea lor, si ne starnesc dintotdeauna curiozitatea, interesul si fascinatia.

Exista cascade care pur si simplu iti taie respiratia cu frumusetea lor, insa pentru a ajunge sa le vezi, de cele mai multe ori, trebuie sa faci ceva eforturi material. Astfel ca ne-am gandit sa va facem o selectie de poze a celor mai interesante si frumoase cascade din lume.

Total articole : 128 | Se afişează acum pagina 14 din 15