VACANŢE LA MUNTE

7 cabane minunate care îți vor stârni cheful de vacanțe de iarnă - GALERIE FOTO

Cauți cabana de iarnă perfectă pentru a? Noi am găsit câteva variante minunate.

VACANŢE LA MUNTE

4 stațiuni de schi din Rusia pentru o vacanță de iarnă de neuitat

Îți dorești o vacanța de iarnă cât mai reușită, însă nu te-ai decis unde să mergi? Îți propunem câteva stațiuni de schi din Rusia.

VACANŢE LA MUNTE

5 motive să-ți faci vacanța de iarnă în Kopaonik, Serbia

E momentul să-ți faci planurile pentru vacanța de schi. Dacă încă nu te-ai hotărât unde vrei să mergi, noi îți recomandăm o vizită în Kopaonik

VACANŢE LA MUNTE

9 sfaturi de care ai nevoie înainte să faci hiking

Ți-am pregătit o listă de sfaturi pentru hiking, astfel încât să ai parte de drumeții excelente, în siguranță.

VACANŢE LA MUNTE

8 hoteluri la înălțime pentru o vacanță de neuitat

Unele hoteluri sunt atât de speciale încât se transformă în adevărate atracții turistice. Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai populare hoteluri la înălțime, care asigură o panoramă pe care nu ai să o iuți niciodată.

VACANŢE LA MUNTE

4 rute de tren care îți arată frumusețea peisajelor montane din Austria

Austria se mândrește cu unele dintre cele mai impresionante peisaje montane din lume, indiferent de anotimp. Deși majoritatea exploratorilor preferă să descopere aceste locuri incredibile din mașină, noi îți recomandăm un mijloc de transport mai deosebit – trenul.

VACANŢE LA MUNTE

Vara la zăpadă: 5 destinații pentru schi din Europa, departe de caniculă

Dacă te-ai săturat de căldura sufocantă și a început să ți se facă dor de iarnă atunci trebuie să-ți faci bagajul și să pornești către una dintre superbele destinații de vară pentru schi pe care le avem în Europa. Sunt locuri minunate, perfecte pentru cei care vor să stea pe pârtie, cât și pentru cei care vor să se relaxeze.

VACANŢE LA MUNTE

Locuri incredibile: rezervoarele alpine Kaprun, Austria

Dacă ești un împătimit al peisajelor spectaculoase de munte, atunci trebuie să faci o excursie până la rezervoarele alpine Kaprun, din Austria. Aceste minuni alte tehnologiei te vor lăsa cu gura căscată și îți vor demonstra cum cele mai mari realizări ale omului se pot integra cu ușurință în natură.

VACANŢE LA MUNTE

5 stațiuni montane din Austria pentru o vacanță de vară răcoroasă

Ce spui des o vacanță de vară răcoroasă în Austria? Dacă în sezonul cald preferi să eviți metropolele și nici nu ești genul de persoană care să lenevească la soare, noi îți propunem o altfel de vacanță de vară, mai liniștită și răcoroasă. Iată cinci stațiuni montane din Austria unde poți să-ți petreci vacanța de vară printre munți înalți și lacuri cristaline, departe de caniculă.

Total articole : 125 | Se afişează acum pagina 1 din 14