VACANŢE EXOTICE

6 preconcepții despre Asia Centrală pe care să le lași în urmă

Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan... Te sperie idea unei călătorii aici doar când citești numele câtorva țări din Asia Centrală? E de înțeles. Acest loc nu are o reputație prea bună, însă a venit momentul să lași preconcepțiile în urmă. Asia Centrală devine o destinație turistică tot mai căutată!

VACANŢE EXOTICE

Vacanța de toamnă exotică: 8 locuri în care să evadezi

Deși vara se apropie tot mai mult de final, asta nu înseamnă că nu te mai poți bucura de plaje însorite și ape cristaline. Ți-am pregătit o listă cu destinații exotice de toamnă, numai bune pentru relaxare.

VACANŢE EXOTICE

Ghid pentru începători: ce să vizitezi în America Latină

Te gândești să faci o călătorie în America Latină, dar nu știi ce obiective ar trebui să ai în vizor? Nu-ți face probleme, noi suntem aici ca să te ajutăm. Ți-am pregătit o listă cu locuri minunate, care cu siguranță o să fie pe placul tău. Iată ce să vizitezi în America Latină.

VACANŢE EXOTICE

10 atracții turistice din Madagascar pe care nu o sa le uiți

Madagascar este unul dintre acele locuri excepționale pe care trebuie să le viziteze orice călător pasionat. Îți prezentăm cele mai populare atracții turistice din Madagascar, de care te vei îndrăgosti cu siguranță.

VACANŢE EXOTICE

Descoperă Noua Zeelandă: 10 atracții turistice fermecătoare

Noua Zeelandă este locul perfect pentru o vacanță exotică, plină de atracții turistice pentru toate gusturile. Această țară, care pare desprinsă din paradis, le oferă vizitatorilor tot ce și-ar putea dori: parcuri naturale extraordinare cu vulcani, munți și lacuri, plaje cu nisip auriu, orașe pline de viață și o mulțime de alte surprize. Ești gata pentru o astfel de aventură?

VACANŢE EXOTICE

Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere

Când vine vorba despre destinații pentru luna de miere ai o mulțime de variante dintre care să alegi. De aceea am selectat pentru tine câteva dintre cele mai populare locuri pe care într-adevăr merită să le vizitezi împreună de persoana iubită.

VACANŢE EXOTICE

5 destinații exotice ieftine pentru o vacanță spectaculoasă

Nimic nu este mai enervant decât calculatul bugetului atunci când planifici o vacanță exotică. Chiar dacă ai fonduri limitate, există o mulțime de destinații exotice excepționale, care te așteaptă. Nu mai sta pe gânduri și fă-ți bagajele!

VACANŢE EXOTICE

Descoperă lumea pe mare: încearcă o croazieră exotică

Te-ai gândit cum e să vezi lumea de la bordul unui vas de croazieră de lux? Pentru cei care sunt interesați să trăiască o astfel de aventură pe mare avem câteva propuneri interesante.

VACANŢE EXOTICE

8 motive să vizitezi Cuba

Cuba este una dintre cele mai fascinante țări din Caraibe, care a reușit să-și păstreze farmecul de modă veche, transformându-l într-un adevărat brand. Cu plaje excepționale, orașe pline de farmec și o cultură tradițională ce implică cea mai delicioasă mâncare stropită cu mult rom, cea mai bună muzică și cele mai faimoase trabucuri, Cuba a redevenit în ultimii ani paradisul iubitorilor de vacanțe exotice.

Total articole : 172 | Se afişează acum pagina 1 din 20