facebook

Termeni si conditii

Atentionare

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.ghiduri-turistice.info sau in orice alt produs care este realizat si promovat de ghiduri-turistice.info nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de ghiduri-turistice.info.

Termenii si conditiile de acces ale siteului ghiduri-turistice.info

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului ghiduri-turistice.info aflat la adresa http://www.ghiduri-turistice.info, denumit in continuare "ghiduri-turistice.info", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti ghiduri-turistice.info si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al ghiduri-turistice.info va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2015.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul ghiduri-turistice.info, precum si orice alt material avand legatura cu ghiduri-turistice.info trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut ghiduri-turistice.info "), apartin ghiduri-turistice.info si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ghiduri-turistice.info fara a detine o permisiune scrisa din partea ghiduri-turistice.info.

2. Utilizarea continutului ghiduri-turistice.info

Poti copia si printa continutul ghiduri-turistice.info doar pentru uz personal, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul ghiduri-turistice.info nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ghiduri-turistice.info:

A. reproducerea sau stocarea continutului ghiduri-turistice.info, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului ghiduri-turistice.info, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ghiduri-turistice.info.

C. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ghiduri-turistice.info asupra continutului ghiduri-turistice.info.

Orice utilizare a continutului ghiduri-turistice.info in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului ghiduri-turistice.info in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@ ghiduri-turistice.info.

In cadrul articolelor de pe site se includ imagini:

• Imagini realizate de membrii echipei Ghiduri-Turistice.info

• Imagini primite de la Ambasadorii nostri sau de la membrii comunitatii noastre de pe Facebook

• Imagini preluate de pe alte site-uri, cu specificarea explicita a sursei si link spre pagina de unde au fost preluate

Imaginile incluse in articolele publicate pe ghiduri-turistice.info au doar rol ilustrativ si nu sunt folosite cu scop de publicitate sau in scop comercial. Sub nici o forma nu dorim sa ne asumam drepturile sau meritele privind o imagine. Includerea imaginilor in articole este o forma de apreciere a muncii fotografului respectiv.

In cazul in care o imagine inclusa intr-un anumit articol se doreste retrasa de autorul ei trebuie doar sa ne scrie un e-mail pe info@ghiduri-turistice.info si o vom elimina in cel mai scurt timp.

4. Suspendarea accesului

Ghiduri-turistice.info poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul ghiduri-turistice.info sau la o parte a acestui continut.

5. Schimbari ale site-ului

Ghiduri-turistice.info isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, ghiduri-turistice.info isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre ghiduri-turistice.info va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al ghiduri-turistice.info.

7. Atentie!

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, ghiduri-turistice.info nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului ghiduri-turistice.info, a produselor si serviciilor aparute sub egida ghiduri-turistice.info. Ghiduri-turistice.info nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca ghiduri-turistice.info te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Ghiduri-turistice.info nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea ghiduri-turistice.info, esti de acord sa exonorezi de raspundere ghiduri-turistice.info pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

8. Forta majora

Ghiduri-turistice.info, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre ghiduri-turistice.info nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile ghiduri-turistice.info, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ghiduri-turistice.info. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la ghiduri-turistice.info, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ghiduri-turistice.info, erorile de operare, greva etc.

9. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

Ghiduri-turistice.info este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa ghiduri-turistice.info te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor ghiduri-turistice.info dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de ghiduri-turistice.info pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in ghiduri-turistice.info pot sa fie furnizate de terte persoane cu care ghiduri-turistice.info are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului ghiduri-turistice.info pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Ghiduri-turistice.info nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, ghiduri-turistice.info nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din ghiduri-turistice.info.

Notificari

Orice notificare catre ghiduri-turistice.info trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

10. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >