ORAŞELE LUMII

Revelion la Viena 2018: cum să-ți petreci noaptea de Anul Nou în capitala Austriei

Capitala Austriei este unul dintre cele mai distractive orașe în care să-ți petreci noaptea dintre ani. Iată tot ce trebuie să știi despre vacanța de Revelion la Viena.

ORAŞELE LUMII

Viena gratis: 10 lucruri pe care le poți face fără să cheltui bani

Iată 10 lucruri excelente pe care le poți face la Viena gratis. 

ORAŞELE LUMII

24 de ore în Viena: ce poți face o zi în capitala Austriei

Ada a petrecut un weekend minunat în Viena, unde a descoperit unele dintre cele mai frumoase atracții turistice din acest oraș. 

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Viena: Muzeul de Istorie Naturală

Atunci când îți faci vacanța în Viena o să ai o mulțime de atracții turistice excepționale dintre care să alegi. Printre ele se numără și Muzeul de Istorie Naturală din Viena, un obiectiv care nu trebuie să lipsească din itinerarul niciunui turist care ajunge în Capitala Austriei. Îți promitem că nu o să fii dezamăgit!

ORAŞELE LUMII

Viena într-un weekend: 6+1 idei pentru ce să faci – GALERIE FOTO

Viena este una dintre cele mai elegante capitale ale lumii, unde farmecul vechiului imperiu încă mai poate fi observat în arhitectura spectaculoasă și pe străzile îngrijite ale orașului. Viena este și o destinație de suflet în care trebuie să te întorci pentru a-i descoperi farmecul în fiecare anotimp.

ORAŞELE LUMII

Târguri de Crăciun și colinde în Viena

La Viena nu cred că am stat 24 de ore. Am fost în trecere, într-o excursie organizată ce urmărea vizitarea târgurilor de Crăciun. Am fost pur și simplu uimită deoarece eram prima dată în acea perioadă a anului acolo. Câtă lume! Câte luminițe colorate! Câte decorațiuni prelucrate manual! 

ORAŞELE LUMII

Viena prin ochii unui copil de 8 ani

Trei zile în Viena, pentru o familie îndrăgostită de acest oraș, sunt o provocare alături de un copil de numai 8 ani, dornic să afle cât mai multe, dar și neatent în cazul în care se plictisește de prea multe vizite, muzee, shopping, terase, lucruri care ne plac, nouă, celor mari. 

ORAŞELE LUMII

Viena într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO

Când toţi prietenii tăi îşi rezervă skipass-uri şi îşi cumpără clăpari, tu visezi cu ochii deschişi la clădiri cu arhitectură deosebită şi vin fiert? Atunci am pregătit ideea de vacanţă perfectă pentru tine. Nu e musai să mergi la munte, dacă nu eşti prieten cu zăpada şi cu sporturile de sezon, îţi propun o vacanţă de iarnă în Viena.

ORAŞELE LUMII

Piețele de Crăciun din Viena

De fiecare dată când sunt în Viena, mă simt învăluită de un aer imperial emanat de tot ce mă înconjoară: palate, trăsuri cu cai albi, clădiri istorice, statui, grădini luxuriante. Aici poți găsi obiective turistice și atracții la tot pasul, fie că ești pe urmele prințesei Sissi, a marilor compozitori sau vrei doar să te răsfeți într-una dintre faimoasele cafenele sau restaurante pline de specialități delicioase. Viena este o destinație minunată în orice anotimp, dar în acest an am ales să văd o altă față a Vienei, cea îmbrăcată în haine de sărbătoare.

Total articole : 20 | Se afişează acum pagina 1 din 3