ORAŞELE LUMII

Ce să vizitezi într-o zi în Roma

La început de an aterizat cu doar un bagaj și mult chef de vacanță la Roma. Am văzut o mulțime de lucruri minunate, iar acum îți împărtășesc și ție ce să vizitezi într-o zi la Roma. 

ORAŞELE LUMII

5 atracții secrete din Roma

Am descoperit că atracții secrete în Roma se ascund unde te aștepți mai puțin și asta m-a făcut să mă întorc aici cu fiecare ocazie, pentru a le descoperi.

ORAŞELE LUMII

5 hoteluri deosebite din Roma care te vor cuceri cu farmecul lor

Pe lângă numeroasele obiective turistice, capitala Italiei oferă o mulțime de locuri de cazare unice. Iată câteva hoteluri deosebite din Roma. 

ORAŞELE LUMII

Vacanță la Roma: 6 excursii de o zi din Cetatea Eternă

Ca să te bucuri din plin de ce are Italia de oferit poți să părăsești capitala și să te îndrepți către alte locuri excelente din apropiere. Iată șase excursii de o zi din Roma pe care merită să le faci.

ORAŞELE LUMII

De ce să-ți lași copiii acasă atunci când mergi într-un city break la Roma*

Capitala Italiei este una dintre cele mai fascinante metropole europene cu nenumărate atracții turistice pentru toate gusturile. Totuși, dacă plănuiești să vizitezi Roma împreună cu cei mici, poate ar fi mai bine să te mai gândești o dată.

ORAŞELE LUMII

Roma - locul unde antichitatea renaște

Rare sunt acele orașe care reușesc să își păstreze vechimea, chiar dacă lumea modernă ne acaparează din ce în ce mai mult. Pot spune că Roma este unul dintre puținele orașe muzeu ale lumii care merită vizitate.

ORAŞELE LUMII

6 locuri mai puțin cunoscute din Roma

Roma este un adevărat muzeu în aer liber cu o multitudine de clădiri și monumente istorice excepționale pe care nu trebuie să le ratezi. Dar, dacă ai vizitat deja cele mai importante obiective turistice din Roma și mai ai ceva timp la dispoziție, noi îți recomandăm șase locuri mai puțin cunoscute, care merită să fie explorate.

ORAŞELE LUMII

Roma gratis: 10 lucruri pe care le poți face fără să cheltui bani

Roma este una dintre cele mai fascinante capitale europene cu o multitudine de atracții turistice, de la situri antice la muzee faimoase, biserici elegante și castele spectaculoase. Totuși, un city break la Roma poate să-ți facă o gaură importantă în buget, de aceea am întocmit o listă cu 10 lucruri pe care le poți face gratis în Cetatea Eternă.

ORAŞELE LUMII

Roma într-o săptămână: 10 atracții turistice minunate pe care trebuie să le vezi

Fiind centrul uneia dintre cele mai mărețe civilizații din toate timpurile, Roma a avut o influență uriașă asupra lumii de-a lungul istoriei sale ce se întinde pe milenii. Cu palate încântătoare, biserici și bazilici antice, monumente romane spectaculoase, statui frumos decorate și fântâni grațioase, Roma are o cultură extrem de bogată, dar și o atmosferă cosmopolită.

Total articole : 35 | Se afişează acum pagina 1 din 4