ORAŞELE LUMII

Revelionul la Praga 2018: cum să sărbătorești noaptea dintre ani în capitala Cehiei

Dacă vrei ca noaptea dintre ani să fie una cu adevărat specială, petrece-ți Revelionul 2018 la Praga. 

ORAŞELE LUMII

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Praga

Târgurile de Crăciun din Praga trebuie să fie vizitate de orice ajunge să-și facă vacanța de iarnă în capitala Cehiei.

ORAŞELE LUMII

6 hoteluri deosebite din Praga care o să te surprindă

Ce ai zice să încerci câteva hoteluri deosebite din Praga, care o să te surprindă prin decorul și povestea lor? Iată ce-ți propunem.

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Praga: 8 excursii de o zi din capitala Cehiei

Praga este una dintre cele mai frumoase capitale europene ce trebuie să se afle pe orice listă de călătorie. Acest oraș este și punctul ideal din care să descoperi locurile minunate din Cehia. Dacă în următoarea ta vacanță în capitala cehă ai suficient timp, iată câteva idei interesante de excursii de o zi din Praga.

ORAŞELE LUMII

Praga gratis: 9 lucruri pe care le poți face fără să cheltui bani

Praga este una dintre cele mai populare oraşe pentru city-break. O vacanţă în frumosul oraş din Cehia constituie combinaţia perfectă între un oraş istoric şi o metropolă destinată distracţiei. Activităţile pentru care poţi opta sunt nenumărate, însă, asta nu înseamnă că vei "sparge puşculita" în vacanţa ta în Praga. Iată ce poţi face în Praga gratis:

ORAŞELE LUMII

Praga, între poveste și realitate

Început de septembrie – perioada ideală pentru o vizită în Praga. Nu e nici prea cald, nici prea frig și nici nu sunt atât de mulți turiști ca și în plin sezon. Dar indiferent când alegeți să vizitați Praga, adevărul este că acest oraș de o frumusețe unică își va face cu siguranță un locșor în sufletul vostru.

ORAŞELE LUMII

Praga într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO

Dacă te gândeai că city break-urile sunt vacanţele ideale pentru toamnă sau primăvară, să ştii că iarna este un anotimp de neratat de asemenea. Dacă nu eşti prieten cu sporturile de iarnă, cu zăpada şi cu schiurile de la munte, atunci e cazul să te îndrepţi spre străzile marilor oraşe. Noi îţi propunem o vacanţă de iarnă în Praga.

ORAŞELE LUMII

Dobré ráno Praga

Am ales să petrecem câteva zile în Praga la un preț foarte bun, am rezervat pe vacantereduse.ro 3 nopţi de cazare cu mic dejun la 50 de euro. Hotelul a fost curat, personal foarte amabil care ne-a îndrumat unde și ce să vizităm, iar micul dejun a fost delicios.

ORAŞELE LUMII

6 atracţii mai puţin cunoscute de vizitat în Praga

Ai fost în Praga... ai trecut într-o plimbare agale peste Podul Charles, ai descoperit misterele ascunse ale Castelului din Praga, te-ai rătăcit pe străduţele din centrul vechi şi aşa mai departe. Cumva ai impresia că oraşul nu mai are niciun secret, dar ajungi din nou într-un city break aici şi te întrebi ce mai ai de văzut. Sunt multe locuri minunate în Praga de care probabil nu ai auzit. Fie nu fac parte din atracţiile ultra-turistice ale oraşului, fie sunt locuri noi. Pentru viitorul tău city break în Praga, iată 6 atracţii mai puţin cunoscute spre care să te îndrepţi.

Total articole : 28 | Se afişează acum pagina 1 din 4