ORAŞELE LUMII

Ghid turistic Londra: cum să vizitezi deștept capitala Angliei

Pentru că am pierdut șirul dăților de câte ori am vizitat Londra am pentru tine câteva sfaturi utile astfel încât să vizitezi dește acest loc minunat. 

ORAŞELE LUMII

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra

Nimic nu se compară cu sărbătorile de iarnă în Londra! Dacă vrei să intri în spiritul sezonului pe străzile din capitala engleză, iată care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra.

ORAŞELE LUMII

Revelion la Londra 2018: cum să-ți petreci noaptea de Anul Nou în capitala engleză

Capitala engleză este unul dintre cele mai interesante orașe din lume în care să-ți petreci noaptea dintre ani. Iată tot ce trebuie să știi despre Revelionul la Londra!

ORAŞELE LUMII

Cum să ajungi cu mașina în Londra

Un traseu rutier din România până în Londra presupune aproape 2.000 de kilometri, o excursie cu feribotul sau prin Eurotunnel și o serie de orașe minunate în care poți face popas. Așadar, dacă îți surâde ideea de a merge cu mașina în Londra, iată ce traseu rutier îți propun!

 

ORAŞELE LUMII

Londra de sărbători: 12 lucruri pe care le poți face iarna în capitala engleză

Londra este una dintre cele mai frumoase capitale europene, iar în timpul sărbătorilor de iarnă capitala engleză devine un adevărat tărâm de povești cu sute de mii de luminițe și decorațiuni care împânzesc străzile. În ciuda temperaturilor scăzute ce pun stăpânire peste Londra în această perioadă, evenimentele de iarnă organizate în această metropolă atrag mii de turiști și localnici deopotrivă, pregătiți să descopere magia sezonului. Iată ce poți face în Londra în perioada sărbătorilor de iarnă.

ORAŞELE LUMII

Londra – între tradiţie şi Canary Wharf

Pentru că la Londra am locuit în Canary Wharf – centrul financiar al Londrei, poate că am perceput mai mult decât alţi turişti diferenţele şi modul cum se îmbină cartierele noi, arhitectura modernă cu secolele de istorie bine întreţinută şi tradiţiile Londrei.

ORAŞELE LUMII

10 piese de teatru interactiv pe care le putem vedea la Londra în vara lui 2016

În Londra regăsim o scenă înfloritoare a artelor spectacolului, mai ales din zona teatrului interactiv care promite experiențe inedite și distractive. Am compilat o listă de spectacole de teatru interactiv de la Londra pentru distracția voastră în vara aceasta.

ORAŞELE LUMII

5 motive să-ți iei umbrela și să fugi la Londra

Nu contează că plouă, Londra e frumoasă oricum. Chiar dacă vremea de afară este în mare parte una de toamnă, chiar dacă te plimbi mai des cu umbrela decât cu decapotabila, ai atât de multe motive să vezi Londra încât nu mai avem nimic de zis decât: Ia-ți umbrela și vezi de ce.

ORAŞELE LUMII

Out of London – Windsor, Stonehenge şi Oxford

Londra e imensă şi uimitoare şi ai nevoie de cel puţin o lună să o poţi vizita în totalitate. Pentru a simţi cu adevărat spiritul britanic trebuie ca măcar pentru o zi să te depărtezi de oraş. Poţi să alegi din numeroasele oferte ale agenţiilor de turism sau să închiriezi un automobil, dacă eşti convins că ţi se potriveşte condusul pe stânga. 

Total articole : 32 | Se afişează acum pagina 1 din 4