ORAŞELE LUMII

Plăcerile iernii la târgul de Crăciun din Bruxelles

Fie că vrei să deguști mâncăruri delicioase, vrei să faci cumpărături, să admiri spectacole speciale sau să te distrezi într-un decor feeric, târgul de Crăciun din Bruxelles este locul perfect în care să descoperi spiritul Crăciunului.

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Bruxelles: 8 excursii de o zi din capitala Belgiei

Față de alte capitale europene, Bruxelles nu este un oraș foarte mare, așa că în timpul city break-ului tău poți foarte ușor să-ți rezervi măcar o zi pentru o excursie în alt loc minunat din Belgia. Iată ce destinații frumoase îți propunem!

ORAŞELE LUMII

Bruxelles în 3 zile: 15 atracții turistice minunate pe care trebuie să le vezi

Bruxelles este oraşul perfect pentru city break, indiferent de sezonul ales. Frumosul oraş din Belgia este presărat cu numeroase atracţii turistice, potrivite pentru gusturile fiecăruia, fie că îţi place să vizitezi obiectivele turistice cu istoric bogat sau să explorezi partea mai modernă a oraşului. Iată 15 atracții turistice din Bruxelles pe care nu ar trebui să le ratezi.

ORAŞELE LUMII

Târgurile de Crăciun din Belgia: Bruxelles

În Bruxelles am venit strict pentru a lua pulsul atmosferei de Crăciun din centru. Întâi am făcut un mic ocol până la Atomium, monumentul care reprezintă un atom mărit de 165 miliarde de ori.  Se poate și vizita însă noi am pornit mai departe spre oraș.

ORAŞELE LUMII

10 oraşe europene perfecte pentru city break

Dacă până la vacanţa de vară mai e cale lungă, iar schiurile nu sunt tocmai pasiunea ta, atunci city break-urile sunt cu siguranţă vacanţele spre care trebuie să te îndrepţi anul acesta. Pe tot parcursul anului, te poţi bucura de peisaje urbane deosebite în marile oraşe europene şi poţi descoperi locuri noi, atracţii turistice felurite şi câte şi mai câte.

ORAŞELE LUMII

Un weekend în inima francofono-germanică a Europei : Bruxelles

Am locuit un an de zile în Bruxelles și am aflat cât de scump este să îți schimbi flecurile la pantofi (aproximativ 15-20 de Euro) și cât de important este să selecționezi gunoiul și să scoți în ziua potrivită punga potrivită (luni plastic, marți hârtie etc.). Am învățat că Bruxelles este mai mult decât bere cu fructe. Este o imensă bere albă, dulce acrișoară, cu un nume mai degrabă flamand decât valon.

Total articole : 6 | Se afişează acum pagina 1 din 1