ORAŞELE LUMII

Târgurile de Crăciun din Belgia: Antwerp

Eram prima dată în Belgia și eram desigur curioasă să văd ce are de oferit în cele 4 orășele pe care aveam în plan să le vizităm. Dar recunosc, nu aveam nici cea mai mică idee că pot fi atât de superbe și nu m-am pregătit cu nimic în materie de obiective, așa că totul a fost o surpriză minunată! Iar atmosfera de Crăciun a amplificat cu mult frumusețea locurilor, în ciuda temperaturii scăzute. Ei, nu chiar scăzută, ba chiar am avut noroc să fie cam 8-9 grade în fiecare zi. 

ORAŞELE LUMII

Antwerp descris în 33 de imagini - galerie foto

Belgia a devenit o ţară din ce în ce mai atractivă pentru turiştii români şi adevărul este că sunt foarte multe oraşe aici care merită o vizită. Unul dintre acestea este Antwerp, unul dintre marile oraşe ale ţării şi unul deosebit de frumos şi de plin de atracţii turistice, alături de capitala Bruxelles şi de alte oraşe deosebite.

ORAŞELE LUMII

O vacanta frumoasa in minunatul oras belgian Antwerp

Am avut ocazia sa mergem la un eveneminet auto. Locatia s-a aflat in Europa, orasul Antwerp din Belgia. Am vorbit engleza, desi orasul se afla in partea franceza. Orasul este aproape de Bruxelle si se pot vizita cladirile reprezentative si cu ecou din timpurile noastre, vorbesc despre Parlamentul European sau despre Sediul Central NATO.
A fost prima mea iesire din tara si este cea mai frumoasa vacanta.

Total articole : 3 | Se afişează acum pagina 1 din 1