ORAŞELE LUMII

Dubrovnik - cel mai frumos loc din Croația

Dubrovnik este un oraş istoric din Croaţia. Eram aşa micuţă când l-am vizitat, însă îmi aduc aminte cât de încântată eram.

ORAŞELE LUMII

Vaduz - orașul de basm

Vaduz este capitala principatului Liechtenstein şi unul dintre cele mai mici oraşe din Europa. Deşi nu am fost decât în trecere, în drumul nostru către Franţa, m-am îndrăgostit de acest oraş deoarece pentru prima oară am înţeles ce vrea să spună expresia „Esenţele tari se ţin în sticluţe mici”.

ORAŞELE LUMII

Parisul - orașul luminilor

Ce părere aveți de Franța? Vă mai las să vă gândiți şi, între timp, o să vă spun părerea mea!

ORAŞELE LUMII

15 de idei de city break cu zboruri directe din Cluj-Napoca

Până să ajungem să ne luăm propriul avion care se ne ducă unde vrem, atunci când vrem, am întocmit o listă cu cele mai interesante destinații de city break unde poți ajunge cu zboruri din Cluj-Napoca.

ORAŞELE LUMII

13 idei de city break cu zboruri directe din Timișoara

Dacă ești dependent de călătorii (așa ca noi), atunci cu siguranță știi că drumul până la destinația dorită îți poate afecta serios o vacanță. Mai ales dacă alegi să călătorești cu avionul și ajungi la destinație abia după mai multe zboruri obositoare. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai interesante orașe din Europa unde poți ajunge cu un zbor direct, din Aeroportul Internațional Timișoara.

ORAŞELE LUMII

Roma - locul unde antichitatea renaște

Rare sunt acele orașe care reușesc să își păstreze vechimea, chiar dacă lumea modernă ne acaparează din ce în ce mai mult. Pot spune că Roma este unul dintre puținele orașe muzeu ale lumii care merită vizitate.

ORAŞELE LUMII

Budapesta în lumini, una dintre iubitele capitale ale Europei

Pe lângă piețe, târguri, minunatele clădiri vechi, în stil gotic, cel mai mult m-a atras la Budapesta, farmecul ei din timpul nopții.

ORAŞELE LUMII

Foligno, frumusețea din Umbria

Nu știu dacă mulți dintre voi a-ți auzit de acest oraș din minunata Umbria, Italia. Dar comorile, mereu sunt descoperite într-un final. Foligno este un superb orășel din Umbria, la 100 km de Roma.

ORAŞELE LUMII

Salzburg, între medieval și modern

Nu știu dacă mulți cunosc acest oraș, dar merită văzut atunci când treceți prin Austria. Salzburg se află la 300 km de Viena, în drumul spre Germania. Chiar dacă nu e cunoscut, acest loc are multe locuri incredibile de vizitat, ce îți vor dezvolta imaginația.

Total articole : 604 | Se afişează acum pagina 9 din 68