ORAŞELE LUMII

Cele mai frumoase orașe din Italia, care te vor lăsa cu gura căscată

Dacă ai vizitat deja metropolele principale din Italia, precum Roma, Veneția, Florența sau Napoli, noi îți recomandăm câteva orașe mai mici și mai puțin cunoscute, dar de o frumusețe care te va impresiona cu siguranță.

ORAŞELE LUMII

10 orașe din Europa în care să te duci cu trenul din București

Odinioară călătoriile cu trenul erau cea mai rapidă și interesantă modalitate de a ajunge într-un loc îndepărtat. Deși descoperirile tehnologice ne permit să ajungem în cealaltă parte a globului în mai puțin de o zi, asta nu înseamnă că atunci când timpul (și bugetul) ne permite, nu ar trebui să recurgem la metodele ”clasice” de călătorie. Dacă îți surâde idea unei astfel de vacanțe, iată câteva orașe din Europa unde poți ajunge cu trenul din București.

ORAŞELE LUMII

10 hoteluri deosebite din Barcelona pentru o vacanță inedită

Pe lângă arhitectura unică, plajele primitoare și sutele de obiective turistice pe care le oferă, trebuie să descoperi și unele hoteluri deosebite din Barcelona. Sunt locuri minunate, unele unice în lume, de care o să te îndrăgostești.

ORAŞELE LUMII

Viena într-un weekend: 6+1 idei pentru ce să faci – GALERIE FOTO

Viena este una dintre cele mai elegante capitale ale lumii, unde farmecul vechiului imperiu încă mai poate fi observat în arhitectura spectaculoasă și pe străzile îngrijite ale orașului. Viena este și o destinație de suflet în care trebuie să te întorci pentru a-i descoperi farmecul în fiecare anotimp.

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Bruxelles: 8 excursii de o zi din capitala Belgiei

Față de alte capitale europene, Bruxelles nu este un oraș foarte mare, așa că în timpul city break-ului tău poți foarte ușor să-ți rezervi măcar o zi pentru o excursie în alt loc minunat din Belgia. Iată ce destinații frumoase îți propunem!

ORAŞELE LUMII

Southampton - istorie, artă, tinerețe

Un orășel cu rezonanță beletristică situat în sudul extrem al Angliei, port important, care vine din istorie, legând Anglia de coloniile sale îndepărtate, din Extremul Orient, cunoscut în special, datorită Titanicului - celebrul vas de croazieră, care, într-un aprilie 1912, a plecat de aici cu mare fast către America…

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Lisabona: 10 excursii de o zi din capitala Portugaliei

Dacă plănuiești o vacanță prelungită în Lisabona, ar fi păcat să nu explorezi și locurile minunate din jur. De la plaje idilice și castele desprinse din povești, la zone naturale frumoase și orășele minunate, ai o mulțime de opțiuni când vine vorba de excursii de o zi din Lisabona. Iată favoritele noastre!

ORAŞELE LUMII

De ce să-ți lași copiii acasă atunci când mergi într-un city break la Roma*

Capitala Italiei este una dintre cele mai fascinante metropole europene cu nenumărate atracții turistice pentru toate gusturile. Totuși, dacă plănuiești să vizitezi Roma împreună cu cei mici, poate ar fi mai bine să te mai gândești o dată.

ORAŞELE LUMII

10 orașe medievale din Franța pentru o vacanță de poveste

Dacă îți dorești o vacanță diferită, în care să te bucuri de orășele colorate, să afli mai multe despre evul mediu, dar și să faci cele mai frumoase poze, atunci noi îți propunem câteva orașe medievale din Franța unde vei avea parte de un concediu... desprins din povești!

Total articole : 604 | Se afişează acum pagina 7 din 68