ORAŞELE LUMII

Vacanță în Viena: Muzeul de Istorie Naturală

Atunci când îți faci vacanța în Viena o să ai o mulțime de atracții turistice excepționale dintre care să alegi. Printre ele se numără și Muzeul de Istorie Naturală din Viena, un obiectiv care nu trebuie să lipsească din itinerarul niciunui turist care ajunge în Capitala Austriei. Îți promitem că nu o să fii dezamăgit!

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Praga: 8 excursii de o zi din capitala Cehiei

Praga este una dintre cele mai frumoase capitale europene ce trebuie să se afle pe orice listă de călătorie. Acest oraș este și punctul ideal din care să descoperi locurile minunate din Cehia. Dacă în următoarea ta vacanță în capitala cehă ai suficient timp, iată câteva idei interesante de excursii de o zi din Praga.

ORAŞELE LUMII

Secrete din Franța: locuri extraordinare de care probabil nu ai auzit

Este imposibil să nu te îndrăgostești de o țară precum Franța, care pur și simplu le are pe toate. Totuși, în timp ce unele orașe se bucură de popularitate, fiind des vizitate de turiști, altele au rămas secrete bine păstrate ale Franței. Dacă vrei să descoperi frumusețea acestei țări îți propunem câteva locuri minunate de care probabil nu ai auzit.

ORAŞELE LUMII

Cât costă un city break în Bari

Bari nu este un oraș foarte mare, dar te va impresiona cu siguranță cu farmecul său vintage, cu străduțele sale întortocheate și localnicii care abia așteaptă să te întâmpine cu o porție de orecchiette și un pahar de vin. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, iată cât costă un city break în Bari.

ORAŞELE LUMII

Zadar vs. Zagreb: ce oraș să alegi pentru vacanța în Croația

Croația are o mulțime de orașe excepționale pe care merită să le vizitezi cel puțin odată. Printre ele se numără Zadar și Zagreb, două dintre cele mai căutate destinații turistice de vară. Nu știi pe care dintre ele să-l alegi? Noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a decide.

ORAŞELE LUMII

City break în Novi Sad: ce să faci în minunatul oraș din Serbia

Pentru că sunt fan al Exit Festival care are loc în orașul sârb Novi Sad, în fiecare an îmi petrec aici câteva zile. Încă de la prima vizită m-am îndrăgostit de Novi Sad, un loc minunat în care poți să faci de toate. Iată care sunt impresiile mele despre acest oraș, dar și câteva dintre motivele pentru care trebuie să-l vizitezi și tu.

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Porto: 8 excursii de o zi din cel mai frumos oraș portughez

Fie că faci o excursie într-una dintre cele mai frumoase zone naturale din Portugalia, descoperi orașe istorice sau te relaxezi pe unele dintre cele mai frumoase plaje de la Atlantic, ai o multitudine de opțiuni atunci când vine vorba despre excursii de o zi din Porto. Iată care sunt favoritele noastre!

ORAŞELE LUMII

Vacanța de toamnă 2017: 7 idei de city break în Europa

Chiar dacă vara se apropie de final asta nu înseamnă că vacanțele trebuie să ia sfârșit. Tocmai de aceea ne-am gândit să-ți pregătim câteva idei de city break în Europa, în orașe superbe pe care merită să le vezi toamna.

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Scandinavia: 9 orașe colorate pentru un sejur de vis

Dacă ești curios să descoperi cultura nordică și să explorezi un colț mai deosebit al bătrânului continent, noi îți prezentăm câteva orașe din Scandinavia, unde cu siguranță vei avea parte de un concediu deosebit.

Total articole : 604 | Se afişează acum pagina 6 din 68