ORAŞELE LUMII

New York - orasul unde timpul sta pe loc

Am ales acest oras pentru ca este un oras in care timpul parca sta pe loc.Nu realizezi ca timpul trece deoarece totul in jur se misca si te simti mic ca o furnica,un om neinsemnat intr-o populatie de oameni care isi vede fiecare de drumul sau.Fiecare cladire are specificul sau si fiecare are ceva aparte.Totul este inconjurat de ape.Aici ai la dispozitie mini-vapoare ce te conduc spre peisaje de neinchipuit.Ai impresia ca totul este pictat de la distanta,nu realizezi pe moment ca tot ce vezi este cu adevarat real.Pe aceste ape poti vedea Statuia Libertatii si ai oportunitatea de a observa frumusetea insulei situata langa New York,anume New Jersey.Seara,in anumite locuri,precum Time Square nu realizezi ca este noapte deoarece sunt lumini peste tot.

ORAŞELE LUMII

Innsbruck - cel mai frumos city break

Aici mi-am petrecut cel mai frumos city break . S-a ivit o ocazie de a pleca si nu am lasat-o sa treaca pe langa mine :) Este un oras pe care il recomand must-see , pe lista oricarui impatimit de city-breakuri . Cine il va vizita va fi foarte multumit .

Este un oras care abunda in istorie , tehnologie , atractii turistice , evenimente culturale , evenimente sportive . Un oras care poate satisface multe dorinte .

ORAŞELE LUMII

Venetia - unul dintre cele mai incantatoare orase

Eu am ales sa va povestesc despre Venetia care dupa parearea mea este unul dintre cele mai incantatoare orase din lume si poate singurul despre care se spune ca este unic.”Orasul Podurilor”cum este supranumita Venetia ,se intinde de-a lungul gurilor de varsare ale raurilor PO si PIAVE,acest oras se viziteaza la pas,dar daca ajungi la Venetia este pacat sa nu te plimbi cu gondola care este simbolul Venetiei si face orasul recunoscut si celebru in intreaga lume.Aici principalul mijloc de transport il reprezinta barcile deoarece Venetia este inconjurata de 150 de canale.Venetia este unica din punctul meu de vedere ,are ceva aparte care te face sa revii din nou...

ORAŞELE LUMII

Oristano - city break si plaja

Am ales acest oras in primul rand pentru ca e unul dintre orasele in care mi-am petrecut concediul si m-a fascinat marea lina si colorata ca smaraldul si siturile arheologice impresionante. Orasul Oristano este situat pe insula Sardinia, care apartine Italiei. Este situat in vestul Sardiniei si este inconjurat de plaje superbe, marea de o culoare ca smaraldul, de nedescris si o apa foarte calda.

ORAŞELE LUMII

Nicosia - un amestec de influente

Capitala Ciprului m-a chemat pe meleagurile acestei insule fara sa stiu prea multe despre acest colt de lume. Nicosia m-a ales pe mine sa o descopar, si mi-a dezvaluit fara restrictii aspectele sale, punctele bune si cele mai putin bune. Acest oras incarcat cu o mixtura de inflluente este prea putin promovat ca obiectiv turistic si mai degraba doar o destinatie a romanilor care se duc acolo sa munceasca.

ORAŞELE LUMII

Cracovia - o combinatie de locuri

Am ales sa va povestesc despre acest oras minunat, in primul rand deoarece este printre putinele orase vizitate de mine in strainatate, iar in al doilea rand pentru ca nu este o destinatie tocmai cunoscuta, adica pentru mine toata Polonia a fost putin mai tabu, nestiind prea multe lucruri despre aceasta tara decat ca a luptat strasnic in al doilea Razboi Mondial.

ORAŞELE LUMII

Copenhaga - un oras cu un farmec aparte

Copenhaga este un oras care m-a impresionat mult mai mult decat m-am asteptat, un oras cu un farmec aparte, cu oameni minunati, pritenosi, un oras cu un standard de viata ridicat. Am ales sa vizitez acest oras iarna, dorind sa fie un loc in care sa-mi serbez ziua de nastere, dar fascinata fiind de ceea ce am gasit acolo mi-am propus sa-l mai revad si intr-un anotimp calduros pentru a-l explora la maxim.

ORAŞELE LUMII

Illetas - un loc nemaipomenit pentru vacanta

Am ales sa va povestesc despre acest oras pentru ca m-a impresionat prin frumusetea si linistea sa dar si prin bunatatea, ospitalitatea locuitorilor. Mi se pare un loc nemaipomenit pentru o vacanta. Exista multe obiective care iti vor ramane intiparite in minte mult timp dupa vizitarea lor. Plaja este curata, nisipul galben si fin, marea albastru-verde, foarte limpede. Este, pana acum, locul meu preferat.

ORAŞELE LUMII

Londra - un oras activ in permanenta

Londra este un oras activ in permanenta. Intotdeauna ai ceva de vazut sau de facut si sincer, te "fura" peisajul, in sensul ca pornesti spre o directie si, dupa cativa pasi te atrage ceva, apoi altceva, asa ca un prim city break se continua cu un altul, apoi cu un altul, si tot asa, deaorece vesnic ai "restante".

Total articole : 604 | Se afişează acum pagina 52 din 68