ORAŞELE LUMII

Locuri incredibile: 9 dintre cele mai ciudate orașe din lume

Te-ai plictisit de vacanțele obișnuite și ai în plan să vizitezi câteva locuri desprinse din tipare? Atunci cu siguranță ești curios să vizitezi unele dintre cele mai ciudate orașe din lume. Iată ce le face atât de speciale!

ORAŞELE LUMII

Vacanță la Roma: 6 excursii de o zi din Cetatea Eternă

Ca să te bucuri din plin de ce are Italia de oferit poți să părăsești capitala și să te îndrepți către alte locuri excelente din apropiere. Iată șase excursii de o zi din Roma pe care merită să le faci.

ORAŞELE LUMII

Belfast vs. Dublin: ce să alegi pentru o vacanță irlandeză

Irlanda sau Irlanda de Nord? Dacă nu știi ce să alegi, noi te ajutăm să iei decizia care ți se potrivește.

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Portugalia: 12 locuri pe care să le vizitezi în Porto – partea a doua

Ada își continuă aventurile prin cel mai colorat oraș din Portugalia. Iată ce alte atracții turistice deosebite a descoperit în Porto!

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Portugalia: 12 locuri pe care să le vizitezi în Porto – partea întâi

Ada a petrecut o vacanță de vis în cel mai colorat oraș din Portugalia și îți arată toate atracțiile turistice din Porto de care s-a îndrăgostit.

ORAŞELE LUMII

Hoteluri deosebite din Berlin pentru o vacanță greu de uitat

Berlin este unul dintre cele mai inovatoare orașe din lume, care își surprinde mereu vizitatorii. Astfel, aici o să găsești unele dintre cele mai spectaculoase locuri de cazare din Europa, care mai de care mai ciudate și mai creative. Dacă ești curios să descoperi hoteluri deosebite din Berlin, iată ce-ți propunem.

ORAŞELE LUMII

Cum să ajungi cu mașina în Londra

Un traseu rutier din România până în Londra presupune aproape 2.000 de kilometri, o excursie cu feribotul sau prin Eurotunnel și o serie de orașe minunate în care poți face popas. Așadar, dacă îți surâde ideea de a merge cu mașina în Londra, iată ce traseu rutier îți propun!

 

ORAŞELE LUMII

Vacanța în Barcelona cu copiii: 10 locuri pe placul celor mici

Barcelona este destinația perfectă pentru o călătorie cu familia. Orașul spaniol oferă o mulțime de atracții excelente, numai bune pentru micii exploratori. Iată câteva locuri excepționale pe care să le vizitezi în vacanța în Barcelona cu copiii.

ORAŞELE LUMII

City break în Florența: ce să faci o zi în capitala Renașterii

Ada te invită într-o călătorie virtuală prin superba Florența. De la cele mai frumoase palate, al locul din care poți admira cel mai bine întregul oraș renascentist, iată câte locuri minunate a descoperit ea în Florența!

Total articole : 604 | Se afişează acum pagina 5 din 68