ORAŞELE LUMII

Barcelona vs. Madrid: ce să alegi pentru o vacanță în Spania

Madrid sau Barcelona? Dacă te pregătești să pleci în vacanță în Spania, însă nu știi ce oraș să alegi, noi te ajutăm să decizi care dintre cele două ți se potrivește mai bine.

ORAŞELE LUMII

24 de ore în Viena: ce poți face o zi în capitala Austriei

Ada a petrecut un weekend minunat în Viena, unde a descoperit unele dintre cele mai frumoase atracții turistice din acest oraș. 

ORAŞELE LUMII

Revelion la Londra 2018: cum să-ți petreci noaptea de Anul Nou în capitala engleză

Capitala engleză este unul dintre cele mai interesante orașe din lume în care să-ți petreci noaptea dintre ani. Iată tot ce trebuie să știi despre Revelionul la Londra!

ORAŞELE LUMII

Lisabona gratis: 7 lucruri pe care le poți face fără să cheltui bani

Fie că e vorba despre tururi gratuite, plimbări prin Piața Hoților sau o mulțime de muzee cu intrare liberă, toate acestea se regăsesc pe lista de activități gratuite din Lisabona!

ORAŞELE LUMII

6 hoteluri deosebite din Praga care o să te surprindă

Ce ai zice să încerci câteva hoteluri deosebite din Praga, care o să te surprindă prin decorul și povestea lor? Iată ce-ți propunem.

ORAŞELE LUMII

Cât costă un city break în Valencia

Cel mai fermecător oraș din Spania, Valencia este o destinație perfectă de vacanță. Iată cât costă un city break în Valencia!

ORAŞELE LUMII

Cum să ajungi cu mașina la Veneția din România

Deși poți ajunge foarte repede la Veneția cu avionul, un road trip cu mașina este mult mai interesant. Uite ce traseu îți propunem noi!

ORAŞELE LUMII

Vacanță în Portugalia: plimbare pe străzile colorate din Aveiro

În timpul vacanței sale în Portugalia Ada a reușit să vizitez unul dintre cele mai fermecătoare orășele din acest colț al Europei. Este vorba despre Aveiro, un oraș pe canale, ce seamănă cu Veneția.

ORAŞELE LUMII

Locuri incredibile: 9 dintre cele mai ciudate orașe din lume

Te-ai plictisit de vacanțele obișnuite și ai în plan să vizitezi câteva locuri desprinse din tipare? Atunci cu siguranță ești curios să vizitezi unele dintre cele mai ciudate orașe din lume. Iată ce le face atât de speciale!

Total articole : 603 | Se afişează acum pagina 4 din 67