ORAŞELE LUMII

Fii fotograful GT: Granada cu de toate

Ați crede că un oraș dominat de cetatea Alhambra nu mai are nimic de adăugat însă am descoperit tot felul de bogății în Granada, de la mâncare la arhitectură, muzică, dans și soare.

ORAŞELE LUMII

Destinaţii alternative pentru un city break în Europa

Eşti cu poftă de călătorii, vrei să îţi încarci bateriile în această primăvară şi îţi surâde ideea unui city break? Lasă deoparte marile metropole aglomerate de turişti în fiecare sezon şi îndreaptă-ţi paşii către locuri mai puţin vizitate. Localităţi micuţe, cu aer boem şi peisaje ravisante te aşteaptă să le descoperi.

ORAŞELE LUMII

Italia: vacanță pe Valea Aosta; partea I: în lungul râului Dora Baltea

Cea mai mică și slab populată regiune din Italia, Valle d'Aosta / Vallée d'Aoste este în același timp și una dintre cele mai frumoase zone ale țării. Mărginită pe culmile Alpilor de Franța și Elveția, regiune semi-autonomă din anul 1948, cu două limbi oficiale (italiană și franceză, alături de Valdôtain, dialectul local franco-provensal), Valea Aosta este una dintre acele minunate zone de confluență între două culturi, care-i dă un farmec aparte. 

ORAŞELE LUMII

Selfie... cu baloane colorate

Cappadocia era pe listă, de ceva vreme, aşa că, atunci când cei de la www.travelselfie.ro au anunţat circuitul, a fost o decizie luată pe loc. Vino cu mine într-o incursiune fantastică în Cappadocia, Turcia. 

ORAŞELE LUMII

10 musicaluri pe care le putem vedea la Madrid în vara aceasta

Pentru vorbitorii de limbă spaniolă care doresc să petreacă o noapte distractivă în Madrid, aflați că, așa cum există musicaluri pe Broadway în New York, la fel sunt musicaluri pe Gran Via din Madrid. Gran Via (Calea Mare) este împânzită de teatre în care se joacă producții teatrale sau  musicaluri de excepție și vă recomand să vedeți măcar unul. 

ORAŞELE LUMII

10 piese de teatru interactiv pe care le putem vedea la Londra în vara lui 2016

În Londra regăsim o scenă înfloritoare a artelor spectacolului, mai ales din zona teatrului interactiv care promite experiențe inedite și distractive. Am compilat o listă de spectacole de teatru interactiv de la Londra pentru distracția voastră în vara aceasta.

ORAŞELE LUMII

10 evenimente cu intrare gratuită în Paris în lunile mai – iunie

Parisul nu poate fi văzut doar prin Turnul Eiffel, Muzuel Louvre sau alt landmark turistic tipic, ci trebuie luat așa cum e, ca pe o capitală europeană care vibrează și pulsează de cultură contemporană – teatru, film, concerte-oriunde te-ai uita, chiar și pe lângă Paris. 

ORAŞELE LUMII

Cele mai populare destinaţii pentru un citybreak de primăvară

Ne place să călătorim şi ştim că şi tu ne împărtăşeşti pasiunea pentru explorarea lumii în lung şi în lat. Mai sunt câteva săptămâni până când vara îşi va intra în drepturi şi vom avea parte de mult aşteptatul concediu, dar un city break sau o mică escapadă este mai mult decât binevenită înainte de vacanţă. 

ORAŞELE LUMII

7 motive să te muți în Amsterdam

Arhitectura colorată, cultura bogată și un labirint de canale pitorești. Acestea sunt doar câteva motive pentru care turiștii adoră să-și petreacă vacanța în Amsterdam. Dar, odată ce ajung aici și dau peste localnicii prietenoși și atmosfera relaxată, mulți dintre ei decid să nu mai plece. Dacă încă nu ești convins, noi îți oferim șapte motive minunate pentru care ar trebui să te muți în Amsterdam cât mai repede.

Total articole : 604 | Se afişează acum pagina 21 din 68