facebook

Sfaturi utile pentru vacanţă de la prieteni

În fiecare zi citești despre cele mai noi aventuri, sugestii și imagini din locurile minunate pe care le vizităm și nu numai.

Vrei și tu newsletterul nostru săptămânal?
Acum avem ceva și mai cool! În fiecare zi poți primi de la noi un mesaj cu cele mai recente articole de pe Ghiduri-turistice.info.

De 5 ani ți-am pregătit în fiecare zi de luni câte un email care să te ajute să descoperi destinații noi, care merită vizitate. Ți-am povestit despre locurile minunate pe care le-am vizitat, ți-am dat idei de călătorii și sfaturi despre cum să ai o vacanță reușită și ți-am arătat poze frumoase din întreaga lume.

Acum, pentru că nu vrem să ratezi niciuna dintre poveștile noastre, am renunțat la newsletter-ul săptămânal în favoarea unui nou sistem de notificări direct în browser.

Astfel, nu trebuie decât să îți activezi notificările de desktop ale browserului tău (pe Chrome, Firefox sau Safari) și vei primi un mesaj de câte ori publicăm un nou articol interesant pe Ghiduri-turistice.info. Acum ești primul care află despre aventurile noastre și nu vei mai rata niciun articol. Și nici nu îți mai încărcăm inbox-ul cu mailuri. ;)

Ce spui? Vrei să îți trimitem notificare când se publică articole pe Ghiduri-turistice.info? Atunci activează-ți notificările de desktop apăsând pe butonul de mai jos!

Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers

x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >