Ți-am pregătit o listă de sfaturi pentru hiking, astfel încât să ai parte de drumeții excelente, în siguranță.

Ai în plan să pleci într-o călătorie de vis, însă nu știi când să mergi în vacanță? Nicio problemă! Noi îți arătăm când și unde să pleci

Pentru că vrem să te bucuri din plin de călătoria în Australia îți venim în ajutor cu un ghid cu ce trebuie să știi înainte de această escapadă de vis. 

Cel mai fermecător oraș din Spania, Valencia este o destinație perfectă de vacanță. Iată cât costă un city break în Valencia!

 

Dacă visezi să vizitezi Norvegia, dar nu știi cât ar costa o asemenea aventură, îți spunem noi!

Iubitorii de natură și frumos au acum la dispoziție o nou aplicație care să-i ajute să exploreze una dintre cele mai frumoase zone din România – Banatul Montan. 

Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan... Te sperie idea unei călătorii aici doar când citești numele câtorva țări din Asia Centrală? E de înțeles. Acest loc nu are o reputație prea bună, însă a venit momentul să lași preconcepțiile în urmă. Asia Centrală devine o destinație turistică tot mai căutată!

Indiferent că e vorba despre o vacanță exotică, o escapadă în munți sau un city break într-un oraș plin de viață, cu toții vrem să stăm în locuri cât mai atractive, la prețuri acceptabile. Pentru asta există airbnb.com, portalul care te ajută să-ți găsești locul de cazare perfect pentru tine.

 

Deși majoritatea preferă să călătorească cu mașina, atunci când vine vorba de vacanța în Italia, vehiculul pe patru roți nu este cel mai bun mijloc de transport. Iată cum să călătorești cu trenul în Italia!

Te-ai gândit să vizitezi Asia însă nu știi de unde să începi cu pregătirile pentru vacanța ta? Nimic mai simplu! Noi suntem aici ca să-ți explicăm, pas cu pas, ce trebuie să știi și să faci înainte să pleci în prima călătorie în Asia.  

Indiferent unde și cum preferi să călătorești, înainte de a pleca la drum trebuie să-ți faci "temele" și să te documentezi cum să ajungi la destinație și ce locuri minunate poți vizita odată ajuns acolo. Rome2rio.com este un portal care te ajută să-ți faci toate aceste "teme" mult mai ușor. 

Bari nu este un oraș foarte mare, dar te va impresiona cu siguranță cu farmecul său vintage, cu străduțele sale întortocheate și localnicii care abia așteaptă să te întâmpine cu o porție de orecchiette și un pahar de vin. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, iată cât costă un city break în Bari.

Total articole : 128 | Se afişează acum pagina 1 din 11