Ada a descoperit unul dintre cele mai frumoase orașe din Polonia, în cel mai fermecător sezon. Iată cât este de frumos târgul de Crăciun din Cracovia!

Ada a petrecut un weekend minunat în Viena, unde a descoperit unele dintre cele mai frumoase atracții turistice din acest oraș. 

În timpul vacanței sale în Portugalia Ada a reușit să vizitez unul dintre cele mai fermecătoare orășele din acest colț al Europei. Este vorba despre Aveiro, un oraș pe canale, ce seamănă cu Veneția.

Italia este împânzită cu situri arheologice fascinante, unde poți descoperi urmele civilizațiilor antice. Printre cele mai interesante astfel de locuri se numără și Pompeii, un uriaș oraș antic aflat în apropiere de Napoli. 

Așa cum face de ani, echipa Ghiduri-turistice.info a decis că luna septembrie este perfectă pentru o scurtă vacanță de toamnă, în grup. Am hotărât că un weekend la Arieșeni este exact ce ne trebuie!

Ada își continuă aventurile prin cel mai colorat oraș din Portugalia. Iată ce alte atracții turistice deosebite a descoperit în Porto!

Ada a petrecut o vacanță de vis în cel mai colorat oraș din Portugalia și îți arată toate atracțiile turistice din Porto de care s-a îndrăgostit.

Ada și-a petrecut vacanța de vară la malul Oceanului Atlantic, în fermecătoarea stațiune Espinho din Portugalia. Uite ce concediu minunat a avut!

Ada te invită într-o călătorie virtuală prin superba Florența. De la cele mai frumoase palate, al locul din care poți admira cel mai bine întregul oraș renascentist, iată câte locuri minunate a descoperit ea în Florența!

Dacă ai poftă de un weekend departe de gălăgia din oraș, atunci îți propun să faci o vizită la Dumbrava Sibiului. Este un loc minunat unde o să te poți bucura în voie de natură, iar atracțiile turistice de aici te vor încânta cu siguranță. Uite ce am văzut când am vizitat Dumbrava Sibiului. 

Pentru că sunt fan al Exit Festival care are loc în orașul sârb Novi Sad, în fiecare an îmi petrec aici câteva zile. Încă de la prima vizită m-am îndrăgostit de Novi Sad, un loc minunat în care poți să faci de toate. Iată care sunt impresiile mele despre acest oraș, dar și câteva dintre motivele pentru care trebuie să-l vizitezi și tu.

Ada a vizitat pentru prima dată Capitala și a rămas plăcut impresionată. Iată câte atracții turistice din București a reușit să descopere în 24 de ore!

Total articole : 452 | Se afişează acum pagina 1 din 38