La început de an aterizat cu doar un bagaj și mult chef de vacanță la Roma. Am văzut o mulțime de lucruri minunate, iar acum îți împărtășesc și ție ce să vizitezi într-o zi la Roma. 

Pentru că am pierdut șirul dăților de câte ori am vizitat Londra am pentru tine câteva sfaturi utile astfel încât să vizitezi dește acest loc minunat. 

Gent este unul dintre cele mai frumoase orașe din Belgia, așa că nu este de mirare că târgul de Crăciun organizat în centrul istoric pare desprins din basm.

Fie că vrei să deguști mâncăruri delicioase, vrei să faci cumpărături, să admiri spectacole speciale sau să te distrezi într-un decor feeric, târgul de Crăciun din Bruxelles este locul perfect în care să descoperi spiritul Crăciunului.

Ada a descoperit unul dintre cele mai frumoase orașe din Polonia, în cel mai fermecător sezon. Iată cât este de frumos târgul de Crăciun din Cracovia!

Ada a petrecut un weekend minunat în Viena, unde a descoperit unele dintre cele mai frumoase atracții turistice din acest oraș. 

În timpul vacanței sale în Portugalia Ada a reușit să vizitez unul dintre cele mai fermecătoare orășele din acest colț al Europei. Este vorba despre Aveiro, un oraș pe canale, ce seamănă cu Veneția.

Italia este împânzită cu situri arheologice fascinante, unde poți descoperi urmele civilizațiilor antice. Printre cele mai interesante astfel de locuri se numără și Pompeii, un uriaș oraș antic aflat în apropiere de Napoli. 

Așa cum face de ani, echipa Ghiduri-turistice.info a decis că luna septembrie este perfectă pentru o scurtă vacanță de toamnă, în grup. Am hotărât că un weekend la Arieșeni este exact ce ne trebuie!

Ada își continuă aventurile prin cel mai colorat oraș din Portugalia. Iată ce alte atracții turistice deosebite a descoperit în Porto!

Ada a petrecut o vacanță de vis în cel mai colorat oraș din Portugalia și îți arată toate atracțiile turistice din Porto de care s-a îndrăgostit.

Ada și-a petrecut vacanța de vară la malul Oceanului Atlantic, în fermecătoarea stațiune Espinho din Portugalia. Uite ce concediu minunat a avut!

Total articole : 454 | Se afişează acum pagina 1 din 38