Praga este una dintre cele mai frumoase capitale europene ce trebuie să se afle pe orice listă de călătorie. Acest oraș este și punctul ideal din care să descoperi locurile minunate din Cehia. Dacă în următoarea ta vacanță în capitala cehă ai suficient timp, iată câteva idei interesante de excursii de o zi din Praga.

Este imposibil să nu te îndrăgostești de o țară precum Franța, care pur și simplu le are pe toate. Totuși, în timp ce unele orașe se bucură de popularitate, fiind des vizitate de turiști, altele au rămas secrete bine păstrate ale Franței. Dacă vrei să descoperi frumusețea acestei țări îți propunem câteva locuri minunate de care probabil nu ai auzit.

Deși vara se apropie tot mai mult de final, asta nu înseamnă că nu te mai poți bucura de plaje însorite și ape cristaline. Ți-am pregătit o listă cu destinații exotice de toamnă, numai bune pentru relaxare.

Rânca este una dintre cele mai frumoase stațiuni din județul Gorj, situată la poalele vârfului Păpușa, pe DN67C, denumit și Transalpina. 

 

Asia își impresionează vizitatorii cu miile de atracții turistice pe care le oferă, dar și cu unele dintre cele mai interesante hoteluri din lume. Vorbim despre construcții care par desprinse din povești sau de locuri de cazare cu decoruri cum nu ai mai văzut până acum.

Septembrie înseamnă nu doar ultimele zile de vară, cu temperaturi ridicate și mult soare, ci și primele momente de toamnă, cu frunze colorate și ploi răcoroase. Iată ce experiențe îți propunem în această lună!

Dacă ai decis să vizitezi cele mai frumoase atracții turistice din Maramureș atunci cu siguranță nu vrei să ratezi Mănăstirea Bârsana. Iată ce trebuie să știi despre acest loc minunat.

Cel mai important județ din estul României, Iași se mândrește cu o mulțime de atracții turistice fascinante, perfecte pentru o excursie de weekend. Dacă ai ales să vizitezi acest județ într-un weekend prelungit, iată care sunt cele mai importante atracții turistice din Iași.

 

Croația are o mulțime de orașe excepționale pe care merită să le vizitezi cel puțin odată. Printre ele se numără Zadar și Zagreb, două dintre cele mai căutate destinații turistice de vară. Nu știi pe care dintre ele să-l alegi? Noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a decide.

În ultimii ani, Cluj-Napoca a reușit să aibă un mare impact pozitiv asupra României mai ales pe plan economic și turistic. Acest oraș s-a remarcat odată cu primirea titlului de Capitală Europeană a Tineretului în 2015. 

Muzica și călătoriile merg mână în mână. Astfel, pentru ca vacanțele tale să aibă cele mai frumoase coloane sonore îți propunem câteva playlist-uri cu muzică de călătorie.

Ești îndrăgostit de minunatele atracții turistice din Maramureș și de frumusețea de aici? Atunci trebuie neapărat să vizitezi și Muzeul Satului Maramureșean, locul ideal pentru a sărbători istoria și tradiția acestei zone excelente.

Total articole : 1316 | Se afişează acum pagina 1 din 110