Elveția este faimoasă pentru ciocolată, ceasuri, stațiuni de schi excelente și multe altele. Totuși, puțini știu că este o țară unde turiștii se pot bucura de hoteluri deosebite, cum rar mai găsești.

Te-ai plictisit de vacanțele obișnuite și ai în plan să vizitezi câteva locuri desprinse din tipare? Atunci cu siguranță ești curios să vizitezi unele dintre cele mai ciudate orașe din lume. Iată ce le face atât de speciale!

Mâncare excelentă, vinuri minunate, festivaluri care te fac să zâmbești! Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să-ți faci vacanța de toamnă în Sicilia.

Ca să te bucuri din plin de ce are Italia de oferit poți să părăsești capitala și să te îndrepți către alte locuri excelente din apropiere. Iată șase excursii de o zi din Roma pe care merită să le faci.

 

Unele hoteluri sunt atât de speciale încât se transformă în adevărate atracții turistice. Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai populare hoteluri la înălțime, care asigură o panoramă pe care nu ai să o iuți niciodată.

Irlanda sau Irlanda de Nord? Dacă nu știi ce să alegi, noi te ajutăm să iei decizia care ți se potrivește.

Fie că vrei să petreci câteva zile într-unul dintre cele mai mari orașe din România, vrei să te bucuri de câteva momente în natură, în locuri spectaculoase, sau vrei să afli câte puțin despre istoria Transilvaniei, județul Cluj te așteaptă cu nenumărate opțiuni. 

Berlin este unul dintre cele mai inovatoare orașe din lume, care își surprinde mereu vizitatorii. Astfel, aici o să găsești unele dintre cele mai spectaculoase locuri de cazare din Europa, care mai de care mai ciudate și mai creative. Dacă ești curios să descoperi hoteluri deosebite din Berlin, iată ce-ți propunem.

 

Europa este unul dintre cele mai diverse continente, cu o multitudine de destinații de vacanță ce poate satisface orice capriciu. Dacă în următoarea ta excursie ești interesat de un anumit aspect, iată câteva itinerarii prin Europa, în funcție de ce tip de turist ești.

După câteva luni de caniculă, primele zile răcoroase de toamnă sunt impulsul de care avem nevoie pentru a ieși din casă și a explora locuri minunate noi. Așadar, dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de toamnă, noi îți propunem câteva locuri extraordinare din România, perfecte pentru a te bucura de noul sezon, dar și de copacii multicolori.

Un traseu rutier din România până în Londra presupune aproape 2.000 de kilometri, o excursie cu feribotul sau prin Eurotunnel și o serie de orașe minunate în care poți face popas. Așadar, dacă îți surâde ideea de a merge cu mașina în Londra, iată ce traseu rutier îți propun!

 

Barcelona este destinația perfectă pentru o călătorie cu familia. Orașul spaniol oferă o mulțime de atracții excelente, numai bune pentru micii exploratori. Iată câteva locuri excepționale pe care să le vizitezi în vacanța în Barcelona cu copiii.

Total articole : 1334 | Se afişează acum pagina 1 din 112