Martie este luna perfectă pentru city break-uri sau mini-vacanțe în locuri călduroase, în care să te dezgheți după o iarnă lungă. 

E momentul să te gândești serios la o vacanță de iarnă în Canada. Te așteaptă unele dintre cele mai cool stațiuni de schi pe care o să le vezi vreodată. 

Ambasadoarea noastră Corina ne invită la o excurise de o zi pe străzile din Sevilia.

Dacă cineva m-ar întreba ce este important de știut înainte de a pleca spre Insula de Smarald iata ce i-as povesti.

Am descoperit nenumărate motive pentru a alege Napoli pentru un city break.

Am descoperit că atracții secrete în Roma se ascund unde te aștepți mai puțin și asta m-a făcut să mă întorc aici cu fiecare ocazie, pentru a le descoperi.

Stațiunea Zermatt din Elveția este locul perfect atât pentru cei care se dau în vânt după sporturile de iarnă, cât și pentru cei care vor să se relaxeze și să se bucure de peisaje excepționale.

Iulia îți prezintă cele mai frumoase locuri pe care le-a descoperit în ultimul ei city break în Salonic. 

Varrena și Bellagio sunt 2 comune idilice de pe marginea lacului Como, cu mai puțin de 1.000 de locuitori, principala lor activitate fiind turismul. 

Milano este o combinație între tehnologie, modă cât vezi cu ochii, emigranți fără adăpost, cafea bună și ieftină pe alocuri și un mix ciudat de tipuri arhitecturale.

Am sugerat câteva locuri mai puțin populare pentru turiști, pentru că nu fac parte din itinerariile clasice și care pot fi vizitate în orice sezon. Dacă ați mai fost în Amsterdam sau ați vrea să explorați și locuri mai puțin cunoscute, va invit să urmăriți această lista.

Berlin, capitala Germaniei, este unul din cele mai populare orașe europene. Deși în trecut a fost un oraș tulbure, acum lucrurile sunt liniștite… s-a transformat într-un oraș aerisit, libertin, cu foarte multe obiective turistice și care pune la dispoziâia vizitatorilor săi o mulțime de activități.

Total articole : 1378 | Se afişează acum pagina 1 din 115