Iată 10 lucruri excelente pe care le poți face la Viena gratis. 

Ți-am pregătit un ghid plin cu informații utile, ca să te poți bucura din plin de Revelionul 2018 în Veneția. 

Uite care sunt obiectivele turistice din județul Botoșani pe care nu ar trebui să le ratezi.

Ca să știi exact ce să vizitezi atunci când mergi în capitala Franței iarna, îți prezentăm cele mai frumoase târguri de Crăciun din Paris, pe care cu siguranță o să le îndrăgești.

România pe timp de iarnă este cu adevărat magică. Fie că ești pasionat de schi și visezi la o vacanță pe pârtie sau îți dorești să descoperi un oraș nou sau un colț de natură minunat, țara noastră se mândrește cu o sumedenie de locuri minunate unde poți să-ți petreci vacanța de iarnă.

Târgul de Crăciun din Frankfurt este unul dintre cele mai vechi și mai spectaculoase din lume, fiind amenajat în minunata piață Römerberg.

Fie că optezi pentru una dintre marile capitale europene, pentru o stațiune montană sau un orășel pitoresc, cu siguranță vei avea parte de un Revelion de neuitat. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru această perioadă, iată propunerile noastre pentru o vacanță de Revelion în Europa.

Nimic nu se compară cu sărbătorile de iarnă în Londra! Dacă vrei să intri în spiritul sezonului pe străzile din capitala engleză, iată care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra.

Fie că vrei să petreci Revelionul într-un oraș unde petrecerea umple străzile, la munte sau într-o stațiune de vis, noi îți prezentăm 15 destinații din România perfecte pentru vacanța de Revelion.

Dacă și tu te dai în vânt după street food, iată câteva dintre orașele pe care trebuie neapărat să le vizitezi cel puțin o dată.

Pe lângă numeroasele obiective turistice, capitala Italiei oferă o mulțime de locuri de cazare unice. Iată câteva hoteluri deosebite din Roma. 

Târgurile de Crăciun din Praga trebuie să fie vizitate de orice ajunge să-și facă vacanța de iarnă în capitala Cehiei.

Total articole : 1368 | Se afişează acum pagina 1 din 114