Austria este una dintre cele mai frumoase țări din Europa, pe care merită să o vizitezi pe îndelete. Iată o galerie foto cu poze impresionante din Austria!

Dacă ești îndrăgostit de călătorii și vrei să vezi cât mai multe locuri spectaculoase din lume, atunci sigur ești și un împătimit al fotografiilor cu obiective turistice emblematice, care te fac să vrei să pleci la drum. Ți-am pregătit o galerie foto cu 10  obiective turistice celebre, văzute dintr-o perspectivă aparte.

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să trăiești într-un basm? Ei bine, există orașe care chiar par desprinse din poveștile cu zâne. Îți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase orașe din lume, ale căror arhitectură deosebită și peisaje excepționale le fac să pare rupte din imaginație. 

Dacă ești curios să vezi aceste locuri, ți-am pregătit o galerie cu unele dintre cele mai faimoase plaje din lume... așa cum arată ele în realitate.

E tot mai greu să facem față căldurii, iar agitația și aglomerația din orașe ne obosește din ce în ce mai tare. De aceea ți-am pregătit o galerie foto cu poze de pe litoralul românesc, care o să te îmbie să pleci cât mai repede spre mare. Ne vedem pe plaja!

Scoția este o regiune fascinantă cu o multitudine de forme de relief, monumente naturale și zone desprinse parcă din filmele SF.

Puțini sunt cei care au ocazia să vadă "pe viu" Pământul din spațiu. Din fericire, cei de la NASA au decis să împărtășească cu restul lumii câteva fotografii extraordinare cu Terra.

Atunci când se gândesc la Canada, majoritatea turiștilor își imaginează multă zăpadă, urși polar, inuiți și cherestegii adunați în jurul focurilor de tabără. Dar Canada înseamnă mult mai mult decât atât.

Există o mulțime de destinații turistice pe care cu toții știm că trebuie să le vizităm "cel puțin odată în viață". Te-ai întrebat însă, vreodată, cum arată aceste locuri celebre din lume în realitate?

Încă nu ai vizitat cea mai mare țară din lume? Atunci trebuie să treci Rusia pe lista ta de destinații de vacanță. Această țară enormă ce se întinde pe două continente este aproape de neîntrecut la capitolul istorie și cultură. Iată 20 de motive care te vor convinge să îți petreci vacanța în Rusia.

Portugalia este una dintre cele mai ieftine și frumoase destinații de vacanță din Europa. Deși este o țară destul de mică, Portugalia reușește să le ofere vizitatorilor săi experiențe variate, de la plaje largi udate de valurile uriașe ale Atlanticului și insule fermecătoare în mijlocul oceanului, la sate izolate de munte și metropole colorate și pline de viață.

Suedia este un amestec fascinant de nou și vechi. Zonele rurale sunt împânzite cu pietre cu rune și cabane din lemn, ce amintesc de istoria vikingilor și tradiția agrară, în timp ce marile metropole suedeze sunt spații moderne, cu arhitectură futuristă și cele mai noi trenduri în materie de modă și tehnologie.

Total articole : 395 | Se afişează acum pagina 2 din 33