Compania aeriană low cost Wizz Air a anunțat că nu va mai percepe nicio taxă pentru bagajul mare de mână, pentru orice zbor, începând cu 29 octombrie 2017.

Dacă ți-ai dorit să vizitezi Israelul din această toamnă îți va fi mult mai ușor să faci asta. WizzAir pune de dispoziția călătorilor un zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara.

Începând din toamna lui 2017, se va putea călători mult mai ușor către Frankfurt. Compania aeriana Lufthansa va introduce două rute noi – zboruri zilnice la Frankfurt, din orașele Timișoara și Cluj.

Doar astăzi, 10 mai 2016, îți poți rezerva biletul de avion pentru următoarea destinație cu 25% reducere prin aplicația WizzAir. Downloadează aplicația de AICI pentru iOS sau de AICI pentru Android și alege-ți acum vacanța viitoare!

Avem inca o veste buna pentru pasionatii de calatorii! Incepand din 1 noiembrie 2016, compania aeriana Ryanair va opera si de pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara. Ryanair va introduce sase curse externe si o ruta interna catre Bucuresti.

Doar azi ai reducere la biletele de avion WizzAir. Grăbeşte-te să prinzi oferta care te duce în vacanţă!

Ryanair te trimite în vacanţă cu cele mai ieftine bilete de avion: de la doar 5 euro!

WizzAir te trimite în vacanţa de iarnă cu o reducere de 67 lei la toate zborurile cu echipamente de ski.

Doar azi ai reducere la biletele de avion WizzAir. Grăbeşte-te să prinzi oferta care te duce în vacanţă!

Ryanair a lansat promoția specială de iarnă: bilete de avion la 10 euro spre destinaţii europene de vis. Preţul este valabil pentru călătoriile din zilele de marţi, miercuri şi joi, în perioada noiembrie - ianuarie.

Săptămâna aceasta, fiind prima din luna iunie, parcă ne îndeamnă mai cu drag la vacanţă. Nu constatăm numai noi acest lucru, ci şi companiile aeriene. Acestea au pregătit pentru tine o mulţime de oferte atrăgătoare, numai bune pentru a te determina să pleci în vacanţă imediat.

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă frumoasă, atunci beneficiază de oferta Qatar Airways!

Total articole : 42 | Se afişează acum pagina 1 din 4