Zoo Timişoara, un părculeţ cu animale - galerie foto

Zoo Timişoara, un părculeţ cu animale - galerie foto
 
 
 

Ce să faci într-o însorită zi de duminică în Timişoara? Ai multe opţiuni! Noi am ales să dedicăm vreo trei ore (din nou) vizitei la Grădina Zoologică din Timişoara. Având în vedere că nu doream să plecăm din oraş, a fost o opţiune comodă şi plăcută în acelaşi timp. Irina este tot timpul mulţumită dacă nu stăm în casă, aşa că dacă mai adăugăm şi câteva animale de admirat avem o combinaţie câştigătoare Cool.

Zoo Timisoara

Să lămurim un aspect: Grădina Zoologică Timişoara este un fel de părculeţ cu câteva animale, nicidecum o gradină zoologică în toată puterea cuvântului ca şi Zoo Roma, Zoo Praga sau Zoo Szeged! Dar este o alegere potrivită pentru petrecerea a două-trei ore în aer curat, mai ales pentru cei mici.

Zoo Timisoara

Zoo Timişoara se află în Pădurea Verde, la ieşirea înspre Lugoj din Timişoara. Intrarea la Zoo costă 3 Lei pentru adulţi, 1 Leu pentru copii sub 14 ani şi 5 Lei pentru familie (doi adulţi şi un copil).

De ce o să îţi placă :

  • poţi vedea destul de bine multe animale : ponei, căprioare, ciute, pisici sălbatice, raţe, ren, struţ, păun, capre, porci sălbatici, maimuţe
  • poţi hrăni distractivele capre
  • poţi admira urşii, care sunt şi principala atracţie a Zoo-ului
  • ai parte de umbră pe toată durata vizitei
  • copii au şi un mic părculeţ unde se pot juca

Zoo Timisoara

În schimb trebuie să îţi dau un avertisment: dacă mergi cu maşina o să găseşti greu loc de parcare deoarece în week-end e plin de oameni la grătare pe spaţiul verde din jurul Muzeului Satului. Sfatul meu este să parchezi în faţă la Muzeul Satului şi apoi să faci o plimbare, printre maşini şi mititei. Dacă speri să parchezi în mica parcare din faţă de la Zoo îţi faci speranţe degeaba, doar o să te enervezi.

Zoo Timisoara

Mai am un sfat: ia cu tine o pungă de pufuleţi şi câteva mere ca să hrăneşti animalele. E distractiv mai ales la capre care vor veni aproape de tine 

Distracţie plăcută!

Poze de la Zoo Timişoara

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.