Zeci de clădiri din România s-au luptat pentru titlul de "cea mai frumoasă"

Zeci de clădiri din România s-au luptat pentru titlul de
 
 

Primăria Lugoj

Institutul de Arhitectură "Ion Mincu" din Bucureşti a organizat concursul Faţada Anului 2013, care a cuprins trei categorii: clădiri de locuit, clădiri comunitare şi restaurare – reabilitare.

64 de proiecte din România şi Republica Moldova s-au luptat pentru aceste titluri. Primăria Lugoj a fost cea care a obţinut Premiul I pentru cea mai frumoasă faţadă la categoria Restaurare, reabilitare.

Premiile II şi III la aceeaşi categorie au fost obţinute de Liceul Marton din Miercurea Ciuc, respectiv sediul firmei Cristimar Ella din Bucureşti.

 Liceul Marton din Miercurea Ciuc

La categoria Case de locuit câştigătoare au fost imobile din Snagov, Timişoara şi Bucureşti.

Pentru Clădiri Comunitare au fost acordate doar două premii: locul II, ocupat de Biblioteca Kajoni din Miercurea Ciuc şi locul III de Pensiunea turistică Global Proiect din Focşani, scrie redesteptarea.ro

Biblioteca Kajoni din Miercurea Ciuc


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers