Zboruri zilnice la Frankfurt, din Cluj și Timișoara

Zboruri zilnice la Frankfurt, din Cluj și Timișoara
 
 

Începând din toamna lui 2017, se va putea călători mult mai ușor spre Frankfurt. Compania aeriana Lufthansa va introduce două rute noi – zboruri zilnice la Frankfurt, din orașele Timișoara și Cluj.

Noile rute vor fi deschise din 29 octombrie, aceasta fiind prima oară când Lufthansa va avea zboruri directe zilnice la Frankfurt, atât din Cluj, cât și din Timișoara.

Cursele se vor face cu o aeronavă Embraer 190, care oferă 100 de locuri de îmbarcare, atât la clasa Business, cât și la Economy. Dacă de la Frankfurt vreți să mergeți mai departe puteți alege dintre 174 de conexiuni cu 71 de țări.

frankfurt view

Fotografie preluata de pe Depositphoto. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

"În acest an, Lufthansa crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează, pe 25 august, 50 de ani de succes în România. (...) Timișoara și Cluj-Napoca vor fi conectate direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orașe având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8. Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continuă și cu multe oportunități pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium, cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție și mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii", a anunțat Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group.

Cei care călătoresc de la Aeroportul "Traian Vuia" din Timișoara vor putea pleca spre Frankfurt la ora 12:45, în fiecare zi.  În cazul Clujului, plecările se fac de pe Aeroportul "Avram Iancu", de la ora 18:35. Ambele călătorii durează 2 ore. 

Ce poți face în Frankfurt

Dacă ai în plan să vizitezi Germania, Frankfurt am Main este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face. Frankfurt oferă o mulțime de atracții turistice, de la districtul financiar Bankenviertel, la Biserica Paulskirche, la podul Eiserner Steg și multe altele. 

Tot în Frankfurt vei descoperi o multitudine de zgârie nori, precum și o uriașă grădină botanică, Palemngarten, iar pasionații de shopping vor avea la dispoziție o sumedenie de galerii comerciale, malluri și o serie de artere comerciale cu magazine de toate felurile.

Zboruri directe spre Frankfurt

Fotografie preluata de pe Depositphotos. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Aici am adunat mai multe idei de city break-uri cu zboruri directe din Timișoara

Aici am adunat mai multe idei de city break-uri cu zboruri directe din Cluj

Tu ai vizitat Frankfurt? Ce impresie ți-a făcut acest oraș?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers