Zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara

Zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara
 
 

Dacă ți-ai dorit să vizitezi Israelul din această toamnă îți va fi mult mai ușor să faci asta. WizzAir pune de dispoziția călătorilor un zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara.

Începând din data de 30 octombrie, de la Aeroportul Internațional Timișoara, se va putea zbura direct, de două ori pe săptămână, către Tel Aviv. Cursele vor fi disponibile luni și vineri, iar prețul unei călătorii dus-întors pornește de la 100 de euro.

Aceasta este primul zbor direct în afara Europei oferit de Aeroportul Internațional Timișoara.

Tel Aviv Jaffa

Fotografie preluata de pe Depositphotos. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Ce poți face în Tel Aviv

Tel Aviv este un oraș care împletește perfect noul și vechiul, fiind și cea mai modernă metropolă a Israelului. Dacă vrei să descoperi istoria și cultura locului, atunci trebuie neapărat să faci o vizită în vechiul cartier Jaffa. În schimb, dacă ți-ai propus să te relaxezi la soare și să te bucuri de Marea Mediterană, plaja Tayelet te așteaptă.

Totuși, Tel Aviv este mai mult decât o stațiune la malul mării. Aici vei descoperi o sumedenie de clădiri Bauhaus, care i-au câștigat metropolei porecla "Orașul Alb", muzee și galerii de artă interesante.

Tel Aviv

Fotografie preluata de pe Depositphotos. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Aici am adunat mai multe idei de city break-uri cu zboruri directe din Timișoara.

Tu vrei să pleci în vacanță la Tel Aviv?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers