Zbor deasupra Serra Dos Orgaos, Brazilia – GALERIE VIDEO

Zbor deasupra Serra Dos Orgaos, Brazilia – GALERIE VIDEO
 
 

Serra Dos Orgaos este una dintre cele mai faimoase locaţii de trekking din Brazilia... şi nu este de mirare. Peisajele montane spectaculoase sunt la tot pasul, întraga zonă este acoperită de o vegetaţie densă, iar culmile oferă puncte de belvedere care îţi taie respiraţia. Traseul de 30 km leagă oraşele Petropolis şi Teresopolis şi este marcat de urcuşuri între 1000 şi 2000 m, văi, păduri tropicale şi tabere.

Pentru pasionaţii de aventuri montane, acesta este cu siguranţă un traseu demn de urmat. Deşi lung şi obositor, acesta dezvăluie locaţii impresionante celor care aleg să-l străbată. Drone da Montanha sunt cei care au realizat acest video impresionant ca un zbor deasupra Serra Dos Orgaos.

Grupul de exploratori s-a filmat în inima naturii...

Serra Dos Orgaos

... sub soarele puternic...

Serra Dos Orgaos

... şi la Pedra Do Sino (2 275 m)

Pedra Do Sino

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers