Zboară în vacanţă cu Austrian Airlines

Zboară în vacanţă cu Austrian Airlines
 
 

Compania Austrian Airlines aduce noi zboruri în programul său pentru Statele Unite ale Americii, dar şi noi aeronave şi servicii de excepţie pentru clienţii săi. Dedicaţi celor care vor să petreacă vacanţele în străinătate şi celor care fac frecvente călătorii de afaceri, cei de la Austrian Airlines se mândresc cu noile beneficii ale serviciilor lor de zbor.

Zboară peste ocean cu Austrian Airlines

Economy Class

Anul 2014 aduce noi zboruri pentru compania Austrian Airlines. Cererea semnificativă de pe piaţă a dus la lărgirea programului de zbor spre Statele Unite ale Americii. Astfel, în lunile mai şi iulie, compania introduce noi facilităţi şi zboruri, după cum urmează:

  • Zboruri zilnice spre Chicago, începând cu luna mai 2014.
  • 5 zboruri pe săptămână către Newark, New Jersey, începând cu luna iulie 2014.
  • Zboruri zilnice spre Washington, începând cu luna iulie 2014.
  • 12 zboruri săptămânale spre New York şi 33 zboruri non-stop din Viena spre America de Nord.

Noul Boeing 777 în zborurile Austrian Airlines

 Boeing 777

Compania Austrian Airlines a semnat un nou contract cu Boeing, pentru închiriera aparatului de zbor B777-200 ER, care va fi pus în circuitul de zbor din vara acestui an. Acesta aduce noi îmbunătăţiri serviciilor de călătorie, fiind dotat cu aparatură modernă şi cu facilităţi de 5 stele pentru pasageri.

Ce aduce nou Boeing 777:

  • Scaune moderne la clasa Economy, ce sporesc nivelul de comfort în timpul zborului.
  • Sistem de entertainment de ultimă generaţie, pentru zboruri mai plăcute.
  • Scaune rabatabile sub formă de pat pentru clasa Business, cu funcţie de masaj şi mai mult spaţiu pentru depozitare.

Servicii de lux pentru pasagerii Austrian Airlines

 Business Class

Deoarece siguranţa şi comfortul pasagerilor sunt importante pentru Austrian Airlines, compania a introdus o serie de servicii inovative în zborurile sale peste ocean. Astfel, orele lungi de zbor vor fi resimţite într-o manieră plăcută, perfectă pentru un început distractiv de vacanţă sau pentru o călătorie de afaceri lipsită de griji.

Iată care sunt îmbunătăţirile:

  • Meniuri gourmet create de chefi pentru clasa Business.
  • Original Viennesse Coffese House Service pentru deliciul pasagerilor de la clasa Business.
  • 6 lounge-uri noi pentru pasagerii care ajung la Austrian Star Alliance Terminal din Viena.

Strategia Austrian Airlines şi planuri de viitor

 Austrian Airlines

Austrian Airlines îşi doreşte să fie poarta de trecere dintre est şi vest, prin principalul său punct din inima Europei – Terminalul din Viena. În plus, compania promite să continue seria de îmbunătăţiri aduse seriviciilor sale exclusiviste, atât în ceea ce priveşte orarul complet de zbor, cât şi în privinţa facilităţilor introduse în clasele Economy şi Business.

130 de destinaţii din întreaga lume sunt accesibile prin Austrian Airlines, dintre care 41 în Europa de est, toate aduse mai aproape unele de celelalte prin Austrian Star Alliance Terminal din Viena. În plus, Austrian Airlines asigură şi un transfer rapid, de numai 25 minute, din şi spre Viena şi legătura cu alte companii aeriene de renume, cum ar fi Lufthansa, Swiss sau Brussels Airlines. La acestea se adaugă serviciile de catering din timpul zborurilor, premiile internaţionale şi programul dedicate pasagerilor fideli, Miles & More... iar toate acestea sunt motive în plus să alegi Austrian Airlines pentru vacanţele tale!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers