Zboară altfel cu Lufthansa Premium Economy

Zboară altfel cu Lufthansa Premium Economy
 
 

Prima dată când am zburat cu avionul, mi-a fost incredibil de frică... deşi zborul era de la Timişoara la Bucureşti şi nici nu am apucat să mă dezmeticesc bine că am şi ajuns! Laughing Numai bine m-am obişnuit cu ideea şi cu beneficiile pe care ţi le poate aduce un mijloc de transport atât de rapid. Aş da oricând drumul de 10 ore cu trenul pe cel de maxim o oră cu avionul, la fel ca oricine de altfel.

Dar când vine vorba de ore întregi petrecute în avion ce ne facem? Nu e ca o călătorie cu autocarul sau cu trenul, să faci opriri regulate, să mai ieşi la o plimbare într-un peco sau pe peron! Smile De aici încep călătoriile numite long-haul, adică de lungă durată, undeva între 6 şi 12 ore, sau ultra long-haul, dacă are mai bine de 12 ore de zbor!

La aşa o durată de zbor, deja simţi rapid că îţi înţepenesc picioarele, că nu ai loc în scaun, că te doare spatele şi alte asemenea. Să nu mai zic că nu ai suficient loc în bagajul de mână pentru atâtea metode de distracţie câte ai nevoie pentru a ocupa acele ore de zbor, ţi-e foame, ţi-e sete şi tot ce vrei este să ajungi la destinaţie mai repede.

Lufthansa introduce o nouă clasă: Premium Economy

La toate cele de mai sus s-au gândit şi cei de la Lufthansa şi aşa a apărut clasa Premium Economy. Între clasa Economy şi Business, Premium Economy este o nouă experienţă de zbor, care ia ce este mai bun din cele două clase deja bine cunoscute, de la tarifele accesibile, la beneficiile şi serviciile extra.

Noua clasă va fi disponibilă gradual, începând din toamna 2014, în toată flota Lufthansa. Estimările companiei arată că Lufthansa Premium Economy Class va fi disponibilă pentru toate zborurile începând cu vara lui 2015.

Beneficiile Lufthansa Premium Economy

  • Mai mult spaţiu pentru tine: spaţiu personal crescut cu 50% faţă de clasa Economy, ce include un scaun special cu mânere, măsuţă rabatabilă, spătar ajustabil şi suport pentru picioare.
  • Mai mult spaţiu pentru bagaje: poţi lua cu tine două bagaje de până la 23 kg fiecare (dublu faţă de clasa Economy).
  • Mai multe delicii pentru tine: vei fi întâmpinat la bord cu o băutură de bun venit, vei avea o sticlă cu apă numai pentru tine şi vei servi un meniu special.
  • Mai multe distracţii pentru tine: fiecare scaun este dotat cu un monitor cu căşti, prize separate şi o selecţie de reviste.
  • Mai multă relaxare pentru tine: fiecare scaun este dotat cu o gentuţă în care vei găsi produse şi accesorii de călătorie pentru un zbor confortabil.

Lufthansa Premium Economy Class face toate călătoriile mai plăcute. Pentru că cei de la Lufthansa vor să se asigure că te bucuri de fiecare zbor alături de ei, ţi-au pregătit un concurs special al cărui premiu este un set format din două valize perfecte pentru vacanţele tale:

PARTICIPĂ LA CONCURS

Lufthansa

Realizat in colaborare cu: Lufthansa

Lufthansa îți aduce servicii de zbor moderne în întreaga lume, iar acum poţi beneficia şi de un loc într-o nouă clasă: Lufthansa Premium Economy!

Află mai multe despre Lufthansa!

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers