WizzAir te trimite în vacanţă la ski cu reducere

WizzAir te trimite în vacanţă la ski cu reducere
 
 

WizzAir te trimite în vacanţa de iarnă cu o reducere de 67 lei la toate zborurile cu echipamente de ski.

Cod de reducere GOSKI

Economiseşte cu WizzAir în vacanţa de iarnă. Tot ce trebuie să faci este să utilizezi codul de reducere WIZZ "GOSKI" şi primeşti o reducere de 67 lei* la toate zborurile cu echipamente de ski.

* Reducerea de 67 RON se aplică la prețul total al oricărei rezervări efectuate pe wizzair.com, între 23 noiembrie și 20 decembrie 2015, pentru fiecare echipament sportiv achiziționat în timpul rezervării. Introduceți codul WIZZ "GOSKI" în pagina de selectare pentru a beneficia de reducere pentru rezervare, în cazul în care aceasta include echipament sportiv. Această promoție nu se aplică achiziționării de transport pentru echipamente sportive adăugate la rezervare după finalizarea rezervării inițiale. Numărul de locuri disponibile este limitat. Puteți găsi mai multe informații despre echipamentul sportiv făcând clic aici: wizzair.com Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi de până la 10 pasageri.

Oferta WizzAir


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers