WizzAir te trimite în vacanţă la ski cu reducere

WizzAir te trimite în vacanţă la ski cu reducere
 
 
 

WizzAir te trimite în vacanţa de iarnă cu o reducere de 67 lei la toate zborurile cu echipamente de ski.

Cod de reducere GOSKI

Economiseşte cu WizzAir în vacanţa de iarnă. Tot ce trebuie să faci este să utilizezi codul de reducere WIZZ "GOSKI" şi primeşti o reducere de 67 lei* la toate zborurile cu echipamente de ski.

* Reducerea de 67 RON se aplică la prețul total al oricărei rezervări efectuate pe wizzair.com, între 23 noiembrie și 20 decembrie 2015, pentru fiecare echipament sportiv achiziționat în timpul rezervării. Introduceți codul WIZZ "GOSKI" în pagina de selectare pentru a beneficia de reducere pentru rezervare, în cazul în care aceasta include echipament sportiv. Această promoție nu se aplică achiziționării de transport pentru echipamente sportive adăugate la rezervare după finalizarea rezervării inițiale. Numărul de locuri disponibile este limitat. Puteți găsi mai multe informații despre echipamentul sportiv făcând clic aici: wizzair.com Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi de până la 10 pasageri.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Oferta WizzAir

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers