Vino să vezi Timișoara cu SinPRO

Vino să vezi Timișoara cu SinPRO
 
 

SinPRO te invită să descoperi Timișoara și să faci cunoștință cu alți timișoreni pasionați de orașul lor și de fotografie ca tine! Alături de colega mea Anca, am participat la prima tură foto prin Timișoara și am reușit să facem multe fotografii frumoase și să aflăm lucruri noi despre orașul în care locuim.

Tură Foto: Hai Să (Ne) Cunoaștem Timișoara

Tura foto SinPRO

În prima tură la care am participat, am făcut o plimbare prin zonele Mărășești – centru – Piața Maria. Am descoperit câteva secrete chiar din inima orașului de la Alexandra Irimia (Timișoara Tour Guide) și am reușit să le surprindem în fotografii perfecte cu ajutorul sfaturilor primite de la fotograful Sebastian Puraci.

Tura foto SinPRO

În această a doua tură, te invit și pe tine să te alături nouă, să descoperim împreună orașul în care trăim. Sigur ai trecut și tu pe lângă multe dintre comorile ascunse ale Timișoarei, fără să le știi poveștile și fără să te gândești că ai putea să le fotografiezi! Laughing

Tura Foto Hai Să (Ne) Cunoaștem Timișoara are loc miercuri, 16 iulie, între orele 17:30 și 21:30, la sediul SinPRO, str. Gheorghe Lazăr, nr.5!

Dacă vrei și tu să te plimbi alături de noi prin Timișoara, te poți înscrie la tura foto organizată de SinPRO aici!

Tura foto SinPRO


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers