Vino cu bicicleta la Cheile Nerei Mountain Bike Race 2015

Vino cu bicicleta la Cheile Nerei Mountain Bike Race 2015
 
 

Ai o bicicletă de teren şi vrei să vezi ce poate face? Vino cu ea la Cheile Nerei Mountain Bike Race.

Despre eveniment

Sâmbătă, 20 iunie 2015, pe terenul de fotbal din Sasca Română va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului dedicat pasionaţilor de munte şi ciclism.

Tot aici vor fi amenajate terase cu mâncăruri şi băuturi tradiţionale care mai de care şi un loc de camping. Mountain Bike Race promovează turismul în frumoasa zonă Cheile Nerei şi se adresează atât cicliştilor amatori, cât şi celor profesionişti.

cheile nerei

Ediţia de anul trecut

Anul trecut, evenimentul a avut peste 222 de concurenţi din ţară şi străinătate şi peste 500 de participanţi. Ceea ce este în plus anul acesta este un traseu de aproape 70 km, pe lângă traseul obişnuit de 30 km. Evenimentul se va termina printr-un concert unde toată lumea este invitată.

cheile nerei

Înscrierea la eveniment

Menţionăm că acesta este un eveniment caritabil şi, la fel ca anul trecut, întregul profit obţinut va fi donat organizaţiei Ei Merită Ajutor (E.M.A), care sprijină modernizarea secției de Terapie Intensivă și UPU din cadrul Spitalului Louis Țurcanu din Timișoara. 

Pentru înscrierea la eveniment şi mai multe detalii, vizitează site-ul www.sascabike.ro şi pagina lor de Facebook.

cheile nerei


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers