Viena într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO

Viena într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO
 
 

Când toţi prietenii tăi îşi rezervă skipass-uri şi îşi cumpără clăpari, tu visezi cu ochii deschişi la clădiri cu arhitectură deosebită şi vin fiert? Atunci am pregătit ideea de vacanţă perfectă pentru tine. Nu e musai să mergi la munte, dacă nu eşti prieten cu zăpada şi cu sporturile de sezon, îţi propun o vacanţă de iarnă în Viena.

Atracţii turistice din Viena

Piaţa de Crăciun din Viena este cu siguranţă prima atracţie spre care să te îndrepţi dacă ajungi iarna în acest oraş, însă mai sunt atât de multe locuri minunate de vizitat aici încât nu vei ştii spre care să te îndrepţi mai apoi. Dacă ai mai fost în capitala Austriei, ai deja cu siguranţă o listă pregătită cu locurile preferate pe care de abia aştepţi să le descoperi şi pe timp de iarnă. Dacă nu, atunci te pregătim noi cu atracţii bine cunoscute, dar şi cu liste de atracţii turistice din Viena pentru cei care vor să rătăcească şi mai mult pe străzile oraşului:

Sfaturi de city break în Viena

Dacă vrei şi mai multe informaţii despre obiectivele turistice din Viena, dar vrei să ştii şi care sunt activităţile pe care trebuie să le încerci, atunci citeşte şi recomandările comunităţii noastre plimbăreţe pentru un city break în Viena:

Şi pentru că vrem să te convingem că o vacanţă de iarnă în Viena e de vis, ţi-am pregătit o galerie foto cu cele mai frumoase fotografii din oraş. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers