Vezi partea a patra a GALERIEI FOTO cu oraşe mai puţin cunoscute din Europa, ce merită vizitate

Vezi partea a patra a GALERIEI FOTO cu oraşe mai puţin cunoscute din Europa, ce merită vizitate
 
 
 

Continui seria cu imagini deosebite din oraşe mai puţin promovate...

Sunt deja la partea a IV-a şi vreau să vă spun că nu mă voi opri aici. Am ajuns la concluzia că fiecare oraş găzduieşte foarte multe lucruri deosebite, doar că cele din oraşele mari sunt mai mult promovate, lucru care nu neapărat le face şi mult mai interesante.

Spiez este un orăşel de aproximativ 12.000 de locuitori din Elveţia, care găzduieşte o biserică de tip castel, ce datează din anul 500, chiar în portul oraşului. O poveste la fel de interesantă o are şi oraşul Olomouc din Cehia, care datează din secolul al X-lea şi care se bucură de o arhitectură extraordinară. Este un fel de Mecca a iubirilor de cultură. Nu departe de aceste două oraşe este şi Numes, din Franţa, care deţine cea mai mare bogăţie de clădiri vechi de pe întreg teritoriul ţării. În aceeeaşi situaţie este şi oraşul Nerja din Spania, mai exact din provincia Malaga, o splendoare de oraş pe malul mării, din care faci doar 30 de minute până în vârful munţilor Sierra Nevada, unde se poate schia 6 luni pe an.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Dacă aţi mai vizitat orăşele minunate mai puţin cunoscute din Europa şi credeţi că s-ar încadra în această categorie, puteţi să ne trimiteţi imagini, pe adresa de e-mail: contacte@ghiduri-turistice.info

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

 

Vezi şi alte galerii în partea întâi, partea a doua şi partea a treia cu oraşe de vizitat din Europa. 

Poze deosebite cu oraşe de vizitat în Europa

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers