Vezi partea a patra a GALERIEI FOTO cu oraşe mai puţin cunoscute din Europa, ce merită vizitate

Vezi partea a patra a GALERIEI FOTO cu oraşe mai puţin cunoscute din Europa, ce merită vizitate
 
 
 

Continui seria cu imagini deosebite din oraşe mai puţin promovate...

Sunt deja la partea a IV-a şi vreau să vă spun că nu mă voi opri aici. Am ajuns la concluzia că fiecare oraş găzduieşte foarte multe lucruri deosebite, doar că cele din oraşele mari sunt mai mult promovate, lucru care nu neapărat le face şi mult mai interesante.

Spiez este un orăşel de aproximativ 12.000 de locuitori din Elveţia, care găzduieşte o biserică de tip castel, ce datează din anul 500, chiar în portul oraşului. O poveste la fel de interesantă o are şi oraşul Olomouc din Cehia, care datează din secolul al X-lea şi care se bucură de o arhitectură extraordinară. Este un fel de Mecca a iubirilor de cultură. Nu departe de aceste două oraşe este şi Numes, din Franţa, care deţine cea mai mare bogăţie de clădiri vechi de pe întreg teritoriul ţării. În aceeeaşi situaţie este şi oraşul Nerja din Spania, mai exact din provincia Malaga, o splendoare de oraş pe malul mării, din care faci doar 30 de minute până în vârful munţilor Sierra Nevada, unde se poate schia 6 luni pe an.

Dacă aţi mai vizitat orăşele minunate mai puţin cunoscute din Europa şi credeţi că s-ar încadra în această categorie, puteţi să ne trimiteţi imagini, pe adresa de e-mail: contacte@ghiduri-turistice.info

 

Vezi şi alte galerii în partea întâi, partea a doua şi partea a treia cu oraşe de vizitat din Europa. 

Poze deosebite cu oraşe de vizitat în Europa

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.