Vezi cum arată ultimul oraş din Coreea de Nord, care poate fi vizitat de turiştii din occident

Vezi cum arată ultimul oraş din Coreea de Nord, care poate fi vizitat de turiştii din occident
 
 

Coreea de Nord a ridicat barierele turiştilor din occident şi în oraşul Sinuiju. Până săptămâna trecută, singurii turişti care puteau vizita acest oraş erau chinezii. 

După mai bine de un deceniu de negocieri, agenţia tour operatoare Koryo Tours a reuşit să obţină acordul pentru a aduce turişti şi într-un alt oraş din Coreea de Nord, de data aceasta: Sinuiju.

Totuși, turiștii care au pașaport american sau japonez, precum și jurnaliștii sau cetățenii sud-coreeni, nu au voie să viziteze orașul, chiar și în lumina noilor reglementări.

Principalele obiective turistice din Sinuiju sunt muzeul local şi podul care face legătura cu cu oraşul chinez Dandong - "Broken Bridge".

Toate excursile se fac în grup organizat şi durează cel mult de dimineaţă până seara. Plecare este din China, iar preţul porneşte de la 1.200 yuani şi ajunge până la 2.000, echivalentul a 150, până la 250 de euro.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers