Vezi cum arată cele mai frumoase oraşe din lume, acoperite cu zăpadă

Vezi cum arată cele mai frumoase oraşe din lume, acoperite cu zăpadă
 
 

Dacă săptămâna trecută vă prezentam un top realizat de cei de la CNN cu cele mai frumoase oraşe din Europa, acoperite cu zăpadă, astăzi continui cu acelaşi subiect, însă lărgesc aria şi vă prezint 17 cele mai frumoase oraşe din lume, acoperite cu zăpadă, top realizat de cei de la stumbleupon.com.

De data aceasta topul nu se referă la ghirlande colorate, globuri, beteală, reni iluminaţi, felinare multicolore şi acoperişuri albe, miros de mere coapte, vin fiert şi scorţişoară, ci la locuri care efectiv se transformă în momentul în care sunt acoperite cu zăpadă.

Statele Unite, Japonia, Islanda, Canada şi bineînţeles Europa, sunt ocupantele celor mai multe locuri în acest superb top de sezon. 

Alberta - Canada

Bavaria - Germania

Berna - Elveţia

Breckenridge - Colorado

Copenhaga - Danemarca

Fukushima - Japonia

Gdansk - Polonia

Gullfoss - Islanda

Hallstatt - Austria

Hokkaido - Japonia

Kakslauttanen - Finlanda

Moscova - Rusia

Neuschwanstein - Germania

New York - SUA

Paris - Franţa

Praga - Cehia

Viena - Austria

 

Vezi şi alte galerii în partea întâipartea a doua şi partea a treia cu oraşe de vizitat din Europa. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers