Veste bună pentru bănăţeni: se schiază pe cele trei pârtii de la Gărâna

Veste bună pentru bănăţeni: se schiază pe cele trei pârtii de la Gărâna
 
 

Bânăţenii au încă un loc unde îşi pot petrece weekendurile la schi, pe lângă Muntele Mic, Văliug şi Semenic: la Gărâna! Cele trei pârtii amenajate în vara acestui an funcţionează deja de câteva săptămâni, însă deschiderea oficială va avea loc doar de Crăciun.

Pârtiile au 500, 600 respectiv 700 de metri, una dintre ele fiind destinată exclusiv practicanţilor de snowboard. Toate sunt de dificultate medie, urcarea se face cu teleschiul, sunt prevăzute şi cu tunuri de zăpadă artificială, momentan nu au nocturnă, însă planurile sunt multe şi măreţe.

Pe pârtie există un singur bar, care serveşte vin, ceai, ciocolată, sucuri şi băuturi alcolice la preţuri decente, închiriatul unui echipament sportiv costă 40 lei pe zi, schi pass-ul pe o zi întreagă este 60 lei, accesul se face din localitatea Gărâna, drumul este dezăpezit, iar parcarea este destul de mare.

Vezi GALERIE FOTO cu pârtia de schi de la Gărâna


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers