Vedere din Mykonos – GALERIE VIDEO

Vedere din Mykonos – GALERIE VIDEO
 
 

Când spui Mykonos sau Grecia, deja parcă spui vacanţă de vară. Exact aşa este şi videoul realizat de PanoVerino, o poveste în imagini ca o vacanţă de vară. De la zborul cu avionul deasupra insulei şi până la plajele sale colorate sunt parcă doar câţiva paşi.

Secvenţele scurte bazate pe mişcare sunt cele care ne introduc în atmosfera relaxantă a insulei şi ne dezvăluie frumuseţile acesteia rând pe rând. Căsuţe alb-albastre, tradiţionale pentru Grecia, creează peisaje pitoreşti. Plajele cu nisip fin, mărginite de apa turcoaz şi de stâncile abrupte, toate ne farmecă şi ne atrag spre locul unei vacanţe de vis.

Vedem Mykonos de sus...

Mykonos de sus

Apoi plaja din Mykonos...

Plaja din Mykonos

Şi străduţele colorate...

Stradute din Mykonos

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers