Vacanţă în Serbia: Descoperă Novi Sad la pas

Vacanţă în Serbia: Descoperă Novi Sad la pas
 
 
 

Nu mai vizitasem niciodată până acum oraşul Novi Sad din Serbia... cu toate că se află la doar 150 km de Timişoara şi cu un mic hop peste graniţă, de vreo 2 ore şi jumătate, aş fi ajuns lejer acolo cu maşina. Acum ştiu că am în apropiere un oraş frumos în care e musai să mă întorc pentru a bifa tot ce este de văzut, de admirat, de încercat, de gustat şi aşa mai departe.

Turul nostru sârbesc a început cu o după-amiază liberă prin frumosul oraş Novi Sad, aşa că am abandonat bagajele în mijlocul camerei de hotel, am pus mâna pe camera foto şi am fugit la plimbare prin centru.

Nu ştiu cum am reuşit de am ajuns fix în mijlocul unui mic târg de produse tradiţionale, acompaniat perfect de muzică şi dans tradiţional, chiar în faţa Primăriei din Novi Sad. Ne-am delectat puţin cu spectacolul de dans şi am pornit mai departe.

Dans traditional la Novi Sad

Pe una dintre principalele străduţe ale centrului pietonal am mai descoperit încă un spectacol plin de culoare... cu baloane de săpun. Mare a fost bucuria celor mici din împrejurimi şi a mea Laughing.

Baloane de sapun la Novi Sad

Un centru pavat de străduţe pietonale, clădiri impresionante, cafenele, restaurante şi magazine, nu are cum să nu te bucure într-o scurtă vacanţă. Te las aşadar să admiri frumuseţea oraşului Novi Sad în următoarele fotografii din galeria foto.

Poze deosebite din Novi Sad

    

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Vacanţa în Serbia poate însemna şi mai mult. Citeşte şi despre:

Află mai multe despre destinaţiile de vacanţă ale Serbiei de pe site-ul National Tourism Organisation of Serbia!

National Tourism Organization of Serbia

Realizat in colaborare cu: National Tourism Organization of Serbia

National Tourism Organization of Serbia organizează evenimente şi tururi cu tematică specifică pentru a promova vinurile, mănăstirile, vacanţele active, atracţiile turistice şi relaxarea pe întreg teritoriul Serbiei. 

Află mai multe despre Serbia >

 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.