Utile online pentru călătorul inteligent - partea II

Utile online pentru călătorul inteligent - partea II
 
 

După cum ați aflat deja din prima parte, călătorul inspirat se poate folosi acum de avansul tehnologiei și de o mulțime de aplicații online, care fac vacanțele mult mai ușor de planificat. Continuăm cu o serie de alte instrumente utile din online dedicate celor care vor să călătorească smart!

Dacă vrei și tu să-ți faci viața mai ușoară în vacanță, iată care sunt câteva dintre aplicațiile ideale pentru călătorul inteligent:

Pixable

Pixable

Pixable este locul în care te pui la curent cu tot ce se întâmplă în lume. Fotografii virale de pe rețele de socializare și multe materiale interesante din întreaga lume îți atrag privirea în materie de știri, distracție, entertainment, lifestyle, cultură, călătorii și multe altele.

Kitestring

Kitestring

Kitestring este aplicația creată pentru siguranța ta. Fie că te întâlnești cu o persoană necunoscută sau că ieși la plimbare în miez de noapte, poți seta aplicația să trimită un mesaj de alertă check in în cât timp dorești. Dacă nu răspunzi la acel mesaj, atunci Kitestring îți apelează imediat persoanele de contact de urgență pentru siguranța ta.

Loco2

Loco2

Nu știu exact ce îți spune numele Loco2, Smile dar scopul acestui instrument online este să te ajute să călătorești inteligent și eficient în Europa cu trenul. Dacă ai la dispoziție numeroase website-uri prin care să îți rezervi zborurile europene, Loco2 face același lucru în privința mersului cu trenul, ajutându-te să planifici un întreg circuit european pe căile ferate.

Sputnik8

Sputnik8

Sputnik8 este locul în care vei descoperi tururi unice! Dacă îți plac vacanțele lungi (oare cui nu-i plac?) și vrei să planifici un tur sau un circuit, atunci poți folosi cu încredere Sputnik8, fie că vrei să vezi Rusia, Ucraina, Thailanda sau orice altă țară în care nu e tocmai ușor să planifici o călătorie în general.

Songkick

Songkick

Songkick este instrumentul online dedicat pasionaților de muzică! Dacă ai un artist preferat pe care vrei să-l asculți live și te-ai săturat să cauți printre website-urile oficiale și cele create de fani, poți afla imediat datele următoarelor concerte cu ajutorul Songkick. În plus, primești și alerte personalizate, în funcție de concertele care te interesează și poți fi sigur că vei prinde bilete la următorul eveniment înainte să fie sold out!

Telegram

Telegram

Telegram este aplicația de iPhone și Android, care promite să-ți readucă dreptul la intimitate în conversațiile online. Mesajele pe care le trimiți sunt criptate, se pot autodistruge la cerere și se trimit mai repede decât cu orice altă aplicație. În plus, Telegram este o aplicație gratuită, fără reclame și fără limită în ceea ce privește stocarea mesajelor și a fișierelor media.

Spor la joacă! Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers