Utile online pentru călătorul inteligent - partea I

Utile online pentru călătorul inteligent - partea I
 
 

Să vă mai zic de avansul tehnologiei, de utilitatea ei în călătorii și de numeroasele gadget-uri pe care le cărăm cu noi în vacanță? Nu vă mai zic, pentru că sigur știți deja și voi toate astea! Eu îmi iau cu mine întotdeauna telefonul și tableta în vacanțe, așa că am avut ocazia să descopăr o mulțime de aplicații perfecte pentru călătorii inteligente.

Dacă vrei și tu să-ți faci viața mai ușoară în vacanță, iată care sunt câteva dintre aplicațiile ideale pentru călătorul inteligent:

Owegoo

Owegoo

Owegoo s-a născut din frustrarea unui grup de oameni pasionați de călătorii, care nu reușeau să găsească ce-și doreau pe internet… așa cum mulți pățesc de altfel! Prin urmare, aplicația a fost creată ca un loc în care poți visa la vacanța ideală și la ce ar trebui să includă ea. Tu îți alegi ce vrei să faci, ce vrei să vezi sau ce vrei să experimentezi și Owegoo te duce acolo unde trebuie, arătându-ți destinația în care poți face tot ce vrei să faci în vacanță și oferindu-ți și soluțiile necesare de booking!

Hitlist

Hitlist

Dacă știi deja unde vrei să mergi, dar cauți momentul oportun pentru bugetul tău, dar și pentru timpul tău personal și pentru interesele tale, atunci trebuie să încerci Hitlist. Aplicația îți perimte să construiești o listă de destinații de vacanță unde ai vrea să ajungi, iar tu nu mai trebuie să cauți oferte de zbor pentru acestea, deoarece le vei primi automat pe cele mai bune. În plus, Hitlist are și o funcție socială, așa că poți împărtăși cu prietenii listele tale și îi poți chema cu tine în vacanță!

Mileways

Mileways

Mileways este aplicația dedicată celor care călătoresc mult cu avionul. Probabil cel mai important beneficiu adus de această aplicație constă în faptul că te ajută să strângi mile de zbor și că îți contorizează perfect zborurile, ajutându-te să te organizezi, să prinzi cele mai bune oferte, dar și să primești compensații atunci când este cazul. În plus, poți face toate acestea în strânsă legătură cu prietenii tăi ca într-o mini rețea socială a iubitorilor de călătorii.

AirHelp

AirHelp

Pe baza aceluiași principiu, de a profita la maxim de zborurile tale de vacanță, dar și de a fi compensat pentru cele care nu au mers atât de bine, își recomand și AirHelp. Aplicația îți permite să ceri daune pentru zborurile amânate, anulate sau refuzate din ultimii 3 ani. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele zborului nereușit și cei de la AirHelp se ocupă de tot, inclusiv de aducerea în instanță dacă e nevoie, totul pentru un comision de 25% din suma cu care ești compensat.

Yapta

Yapta

Yapta este aplicația creată pentru a te ajuta să economisești bani în călătoriile tale, fie că e vorba de vacanțe, fie că e vorba de călătorii de afaceri. Cu ajutorul acesteia, poți urmări prețurile pentru un anumit zbor, iar când acestea sunt reduse, primești imediat o notificare, pentru a te bucura de tarifele reduse de vacanță. Iar dacă e vorba de călătorii de afaceri, reducerea costurilor de călătorie cu până la 4% este cu siguranță un beneficiu.

Save-o-gram

Save-o-gram

Save-o-gram este aplicația ideală pentru cei pasionați de Instagram și de fotografie. Instagramul este un mic Photoshop pentru telefoanele mobile și pentru tablete, însă dacă vrei să te bucuri tot timpul de fotografiile tale de vacanță, ai nevoie de Save-o-gram. Aplicația downloadează toate fotografiile din contul tău sau de pe conturile tale preferate, pentru a le stoca în computer. Astfel, le poți vedea mai târziu și poți păstra imaginile tale preferate.

Spor la joacă! Laughing

Vezi și aplicațiile din partea a doua!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers