Util pentru tine - organizează-ți vacanța în Europa ușor cu VisitEuropeApp.com

Util pentru tine - organizează-ți vacanța în Europa ușor cu VisitEuropeApp.com
 
 
 

Planificarea unei călătorii începe cu o destinație! Dar ce te faci atunci când vrei mai multe destinații? Poate vrei să faci un Euro-Trip? Poate pur și simplu ai ales o destinație din Europa, dar ai suficiente zile de vacanță cât să explorezi și împrejurimile! Atunci, ai nevoie de VisitEuropeApp.com, aplicația care te ajută să-ți planifici inteligent vacanța în Europa.

Ce poți face cu VisitEuropeApp.com

VisitEuropeApp.com

VisitEuropeApp.com a fost creată pentru a te ajuta să-ți planifici vacanța în Europa de la început până la sfârșit! Dacă nu ai idee unde exact vrei să mergi, aplicația te ajută încă de la început, oferindu-ți o selecție de fotografii inspiraționale din cele mai frumoase destinații europene.

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »

După ce te gâdilă cu cele mai frumoase fotografii, aplicația îți oferă posibilitatea de a porni un plan de vacanță, de la o hartă detaliată cu pin-uri ale celor mai importante destinații europene, până la rezervări pe website-urile partenere.

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »

VisitEuropeApp.com

Așadar VisitEuropeApp.com se vrea a fi nu numai spațiul virutal din care să te inspiri pentru vacanța ta europeană, dar și cel prin care să-ți planifici inteligent concediul, printr-o ofertă diversificată de cazare și de alte servicii turistice.

Dacă vrei să-ți planifici și tu vacanța în Europa, încearcă VisitEuropeApp.com!

     

Contribuim și noi la vacanța ta în Europa! Descoperă alături de noi: Top 10 cele mai frumoase așezări, idei de destinații perfecte pentru luna de miere și orașe deosebite de vizitat!

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.