Următoarea ta destinație de vacanță se află pe HappyMonday.ro

Următoarea ta destinație de vacanță se află pe HappyMonday.ro
 
 

De șapte ani eu și colegii mei de la Ghiduri-Turistice.info îți povestim despre locurile minunate pe care le-am vizitat și îți propunem destinații de excepție pe care să le descoperi și tu. Acum a venit timpul să te ajutăm să ajungi în toate aceste colțuri de lume spectaculoase! Fă cunoștință cu HappyMonday.ro!

Membrii comunității de călători Ghiduri-Turistice.info au un lucru în comun – acea pasiune de a porni la drum și de a descoperi locuri noi, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Fie că ne place muntele, marea, aventuri în natură sau plimbpri pe străzile unei metropole vibrante, cu toții visăm cu ochii deschiși la destinații extraordinare și ne-am făcut deja în minte lista cu toate locurile must-see.

Din păcate, nu cu toții avem șansa să ne și îndeplinim visele de exploratori. De cele mai multe ori este complicat să-ți găsești zboruri către locurile la care visezi și este și mai greu să-ți găsești cazarea potrivită care să nu-ți facă nici portofelul să suspine. Să nu mai vorbim de transferuri și alte mici detalii care trebuie puse la punct înainte de a porni la drum. De aceea, noi vrem să-ți dăm o mână de ajutor și, folosindu-ne de întreaga noastră experiență de aventurieri, să îți oferim șansa de a călători în locurile la care ai visat, la prețuri... wow!

Descoperă lumea cu HappyMonday.ro!

Ei și restul colegilor mei de la Ghiduri Turistice am pus la punct HappyMonday.ro, un nou proiect de travel destinat celor care își doresc să se perinde prin întreaga lume. Scopul HappyMonday.ro este să-ți înveselească începuturile de săptămână (care și pentru noi sunt mai dificile) și să-ți ofere în fiecare zi de luni o mulțime de oferte de vacanțe la prețuri greu de refuzat. Apoi ai o săptămână întreagă la dispoziție să decizi unde mergi în vacanță! Atenție însă, ofertele noastre sunt limitate și se vor vinde ca pâinea caldă! Laughing

Pentru a ne asigura că toate ofertele pe care ți le prezentăm sunt la prețurile cele mai mici posibile și în locurile cele mai interesante, am lucrat din greu cu partenerii noștri de la Booktravel astfel încât în fiecare săptămână să te tentăm cu destinații minunate la prețuri avantajoase! Booktravel este o agenție turoperatoare din Timișoara, cu o vechime de peste opt ani, a cărei misiune este să le ofere clienților săi vacanțele la care au visat.

Așadar, fii cu ochii pe www.happymonday.ro pentru a vedea, în curând, unde mergi în următoarea ta vacanță. Până atunci putem să ne împrietenim pe Facebook, iar pentru a te asigura că nu ratezi ofertele noastre, te poți înscrie și la newsletter-ul HappyMonday.ro chiar aici.

Fii dublu câștigător: du-te în aprilie la ROMA, 4 zile!

Dacă te înscri la newsletter-ul HappyMonday.ro vei fi câștigător... de două ori. În primul rând, în fiecare luni vei primi oferte de vacanțe și city break-uri la cele mai bune prețuri.

Mai mult, toți cei care se înscriu la newsletter-ul HappyMonday.ro până în 1 martie au șansa să câștige un city break de 4 zile la Roma (3 nopți cazare hotel ***, mic dejun, bilet de avion din București).

UPDATE: Câștigătorul campaniei este Iulia.

Înscrie-te la newsletter si mergi la ROMA >>>.

Zi-ne pentru ce destinații să căutăm prețuri WOW!

Acum că ți-am făcut cunoștință cu HappyMonday.ro, am vrea să aflăm de la tine care sunt destinațiile în care ai vrea să ajungi. Spune-ne în comentarii ce locuri minunate vrei să vizitezi și noi vom încerca să-ți facem oferte pe care să nu le poți refuza. Wink


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers