Unde şi-au petrecut românii concediul această vară?

Unde şi-au petrecut românii concediul această vară?
 
 

Dacă la începutul verii, conform unui sondaj realizat de Inscop Research, 18.8% dintre românii care au declarat că vor merge anul aceasta în concediu, au spus că vor merge în Bulgaria, 15% în Spania, 13% Italia, 12.5% Grecia şi 10% Turcia, până la finalul verii clepsidra s-a întors şi ultimele locuri au ajuns fruntaşe. 

Pentru că suntem deja la sfârşit de sezon turistic, cei de la dailybusiness.ro au tras şi primele concluzii pentru vara lui 2013. Topul destinaţiilor vândute în această vară arată în felul următor:

Locul I este ocupat de Turcia – în special Antalya şi staţiunile din zonă

Locul II - Grecia, cu insulele Mykonos, Santorini, Rodhos, Thassos şi Creta

Locul III este ocupat de litoralul spaniol, mai exact insulele balneare – Palma de Mallorca, insulele canare – Tenerife, dar şi partea continentală, în special zona Costa del Sol

Pe locul IV se află Croaţia, urmată de litoralul românesc, Valea Prahovei şi staţiunile balneo-climaterice din ţară


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers