Un suedez a construit într-un avion... un hostel - La Jumbo Stay

Un suedez a construit într-un avion... un hostel - La Jumbo Stay
 
 

Un antreprenor suedez a cumpărat un Boeing 747 de la o companie aeriană falimentară şi l-a transformat într-un hostel. Turiştii pot pot alege una din cele 27 de camere disponibile, pentru care trebuie să scoată din buzunar preţuri începând de la 50 euro pe noapte.

Hotelul La Jumbo Stay găzduieşte dormitoare pentru orice buzunar. Începând de la cei care caută să înopteze cu buget redus: dormitoare simple, duble, cu trei paturi, cu baie proprie sau comună, până la cei care doresc un apartament de lux. Acesta este doar unul singur, este amenajat în cabina pilotului şi are vedere către aeroport.

Potrivit evz.ro, Oscar Divs, proprietarul avionului hotel a achiziționat aeronava în 2006, însă hotelul a fost deschis anul acesta.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers