Un imn dedicat frumuseţilor din Iordania – GALERIE VIDEO

Un imn dedicat frumuseţilor din Iordania – GALERIE VIDEO
 
 

Story Travelers sunt un grup de tineri artişti video pasionaţi de călători. Ei spun fiecare o poveste a unui loc prin intermediul imaginilor surprinse cu ajutorul camerelor de filmat şi vorbesc astfel despre locuri din întreaga lume, locuri deosebit de frumoase ce prind şi mai mult contur în mişcare.

De această dată Hymn to Jordan este un video dedicat frumuseţilor din Iordania. În puţin peste 3 minute putem admira momente, locuri şi oameni, toate surprinse în timpul unei călătorii fascinante de 10 zile prin acest teritoriu asiatic încărcat de istorie şi de cultură.

De la superbele peisaje de la răsărit...

Rasarit in Iordania

... la atracţii turistice străluncind în soare...

Atractii turistice din Iordania

... şi până la celebra Petra.

Cetatea Petra, Iordania

Acestea sunt frumuseţile din Iordania. Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers