Un fotograf din Mexic a descoperit un râu care curge pe sub mare

Un fotograf din Mexic a descoperit un râu care curge pe sub mare
 
 

Chiar dacă pare un lucru imposibil, asta a descoperit zilele trecute fotograful mexican Anatoly Beloshchin, într-o groapă naturală din peninsula Yucatan: un râu care curge pe sub mare...

Beloshchin s-a scufundat la peste 25 metri în mare pentru a face fotografii cu vegetaţia, când deodată i-a apărut în faţă un lucru mai puţin obişnuit: un râu. Fenomenul neobișnuit poate fi observat doar de către scufundătorii experimentați care pot face față presiunii unor adâncimi atât de mari.

Groapa naturală în care s-a scufundat acesta s-a format după prăbuşirea unei pietre de calcar, care, de atunci, se umple cu apă şi se presupune că a fost folosită de civilizația maiașă pentru riatualurile de sacrificiu.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers