Un colţ de rai, în Portugalia - GALERIE FOTO

Un colţ de rai, în Portugalia - GALERIE FOTO
 
 

Lagos, Portugalia, poate fi considerat un colţ de rai pe coastele Oceanului Atlantic, în zona Peninsulei Iberice. Frumuseţea ţărmului şi a reliefului, plajele cu nisip fin, precum şi oraşul încărcat de viaţă şi istorie, recomandă Lagos ca fiind o destinaţie ideală pentru vacanţa la mare. La mică distanţă, pe coasta de sud a Atlanticului, se află un complex de stânci erodate care formează cea mai mare colecţie de arcade peste ocean din lume.

Orice vizită în Lagos nu trebuie să se rezume doar la plajele şi porturile sale. Oraşul care se întinde către ţărm oferă numeroase atracţii turistice şi moduri în care îţi vei putea petrece timpul liber. Lăsaţi în urmă portul Ponte a Bandeira, iar zidurile groase ale fostei cetăţi vă vor conduce spre centrul oraşului. Iar de aici, doar imaginaţia şi energia de a cunoaşte acest încântător oraş din Peninsula Iberică, îţi sunt limite.

Care este poza ta preferată din Lagos?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers