Un colţ de rai, în Portugalia - GALERIE FOTO

Un colţ de rai, în Portugalia - GALERIE FOTO
 
 
 

Lagos, Portugalia, poate fi considerat un colţ de rai pe coastele Oceanului Atlantic, în zona Peninsulei Iberice. Frumuseţea ţărmului şi a reliefului, plajele cu nisip fin, precum şi oraşul încărcat de viaţă şi istorie, recomandă Lagos ca fiind o destinaţie ideală pentru vacanţa la mare. La mică distanţă, pe coasta de sud a Atlanticului, se află un complex de stânci erodate care formează cea mai mare colecţie de arcade peste ocean din lume.

Orice vizită în Lagos nu trebuie să se rezume doar la plajele şi porturile sale. Oraşul care se întinde către ţărm oferă numeroase atracţii turistice şi moduri în care îţi vei putea petrece timpul liber. Lăsaţi în urmă portul Ponte a Bandeira, iar zidurile groase ale fostei cetăţi vă vor conduce spre centrul oraşului. Iar de aici, doar imaginaţia şi energia de a cunoaşte acest încântător oraş din Peninsula Iberică, îţi sunt limite.

Care este poza ta preferată din Lagos?

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.