Un chinez şi-a construit pe blocul în care locuieşte un munte, iar în vârful acestuia o vilă

Un chinez şi-a construit pe blocul în care locuieşte un munte, iar în vârful acestuia o vilă
 
 

Un profesor universitar din China și-a construit un munte și apoi o vilă de lux, pe acoperișul unui bloc de apartmanete din Beijing. Vecinii sunt scandalizați de construcția de pe bloc care afectează structura clădirii, spun cei de la evz.ro

Zhang Lin, profesor la o Universitate din Beijing, și-a dorit toată viața să trăiască într-o vilă la munte. El și-a cumpărat un apartament la ultimul etaj al unui bloc de locuințe și și-a extins proprietatea spre exasperarea vecinilor.

Bărbatul a construit un munte pe bloc, iar în vârful muntelui, o vilă luxoasă. Deși el spune că are autorizațiile necesare, vecinii nu sunt de aceeași părere și vor să demoleze construcția care tronează pe blocul lor.

Timp de șase ani, profesorul Lin a adus pe bloc pământ, pietriș și materiale de construcție reușind în cele din urmă să ridice un munte și o vilă impunătoare.

În urma mai multor plângeri depuse de vecini, autoritățile locale investighează modul prin care bărbatul și-a obținut autorizația pentru extinderea locuinței.

Sursă: evz.ro


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers